Ο Liam Cunningham μίλησε για το πόσο το Game of Thrones έχει αλλάξει την καριέρα του!


Όταν ο Ιρλανδός ηθοποιός Liam Cunningham (Ser Νταβός Seaworth) διάβασε τα πρώτα σενάρια για το Game of Thrones του HBO, κατάλαβε ότι η σειρά θα τα πάει περίφημα, αλλά δεν ήταν προετοιμασμένος για την φήμη που θα του έφερνε.

Ο Cunningham μίλησε στα μέσα μαζικής ενημέρωσης σχετικά με το πρωτόγνωρο καλλιτεχνικό στερέωμα του και τον αντίκτυπο που είχε το Game of Thrones σε όλο τον κόσμο.

"Ήξερα ότι επρόκειτο να είναι καλό, αλλά δεν είχα καμία ιδέα ότι επρόκειτο να είναι τόσο τεράστιο, αλλά δεν πιστεύω ότι το ήξερε και κανείς. Όταν διάβασα το σενάριο του πρώτου επεισοδίου ήξερα ότι αυτό θα ήταν πολύ καλό. Ήταν μια θαυμάσια, τρελή ιστορία. Όσον αφορά την καριέρα μου, σε μία νύχτα άλλαξαν όλα με τέτοια επιτυχία μετά από 27 χρόνια."




Πριν από την συμμετοχή του στο Game of Thrones, ο Cunningham ήδη εργάζονταν στο χώρο του κινηματογράφου και της τηλεόρασης για σχεδόν 20 χρόνια, και έχει εμφανιστεί σε κάποιες υπερπαραγωγές, αλλά και σε μικρότερες παραγωγές. "Έχω δουλέψει με τον Σπίλμπεργκ και με όλα τα είδη των ανθρώπων, αλλά μπορώ ακόμα να εξαφανιστώ από το ραντάρ για μια στιγμή, και οι άνθρωποι να με ξεχάσουν για λίγο," όπως λέει.

"Αλλά το Game of Thrones με έχει αλλάξει γιατί τώρα όλοι γνωρίζουν ποιος είμαι. Νιώθω υπέροχα και δεν χρειάζεται να είμαι διάσημος επειδή ξέρω πόσο υπέροχο είναι"
Κατηγορίες
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.