Η Maisie Williams μίλησε για το Game of Thrones: "Ήρθε η ώρα να τελειώσουμε"


Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, η Maisie Williams (Arya Stark), έγινε πρωτοσέλιδο για την αντίδρασή της στα σενάρια της 7ης σεζόν.

"Δεν υπάρχει τίποτα για να σας προετοιμάσει για αυτό," όπως είπε.

Η Williams θα μπορούσε να είναι προετοιμασμένη για την 7η σεζόν, αλλά δεν ήταν έτοιμη ότι θα είναι υποψήφια για ένα βραβείο Emmy. Μιλώντας στο Variety για το Β 'Γυναικείο Ρόλο της που είναι υποψήφια για την εργασία της στην 6η σεζόν, όταν άκουσε γι' αυτό, η εμπειρία της πήρε τα μυαλά.


"Δεν είναι κάτι που συμβαίνει όλη την ώρα, επειδή δεν θα είμαι για πάντα νέα, οπότε αυτό σημαίνει πάρα πολλά για την ηλικία μου. Έχουν υπάρξει άνθρωποι νεότεροι από μένα που έχουν προταθεί και έχουν κερδίσει. Αλλά το να είσαι μέρος των νέων ηθοποιών που σε αναγνωρίζουν για την εργασία σου είναι πολύ ιδιαίτερο."

Μιλώντας για την εμπειρία της στην 6η σεζόν, καταλήγει και πάλι ως ίσως το πιο δύσκολο κομμάτι των γυρισμάτων που είχε. Επίσης επαινεί την Faye Marsay ως ηθοποιό για όλες τις σκηνές που είχε μαζί της. Ένα θέμα που δεν είχε συζητηθεί πολύ είναι η τελική σκηνή της Arya στο φινάλε και συγκεκριμένα με τον Walder Frey.

"Ήταν ο καλύτερος θάνατος που προκάλεσα ποτέ. Δεν νομίζω ότι υπάρχει ένα άτομο στον κόσμο που δεν θα ενθουσιαζόταν που πέθανε ο Walder Frey. Ήταν ημέρα διασκέδασης, πολλά πράγματα πήγαν καλά με αυτή τη σκηνή."


Η Williams μίλησε επίσης κατά πόσο το κοινό θα πρέπει να πανηγυρίζει για την Arya ή να ανησυχεί γι'αυτήν στην επόμενη σεζόν.

"Είναι λυπηρό όταν οι ήρωές μας δεν κάνουν απλώς τη δουλειά τους, και το απολαμβάνουν πραγματικά. Νοιάζονται για αυτό το μικρό κορίτσι, και αυτή εξακολουθεί να είναι ένα μικρό κορίτσι."

Όσο για την 7η σεζόν, η Williams λέει: "'Οτι θα ήταν ωραίο να έχουμε την Arya πίσω στο σπίτι με την οικογενειακή επανένωση των Stark. Θέλω μόνο να δω την Melisandre και την Cersei να είναι νεκρές στο τέλος." 

Όσο για το τέλος είπε: Τα καλά πράγματα πρέπει να έχουν ένα τέλος. "Αυτό δεν θα διαρκεί για πάντα και ήρθε η ώρα να ολοκληρωθεί και να έχει μια ιδιαίτερη κατάληξη."


Κατηγορίες
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.