Η Nathalie Emmanuel θέλει περισσότερο ρομάντζο και δράση για την Missandei


 Το MovieFone δημοσίευσε μια συνέντευξη με την Nathalie Emmanuel, την Missandei, το δεξί χέρι της Daenerys Targaryen.


"Το να είσαι το δεξί χέρι της Daenerys είναι υπέροχο, ειδικά όταν έχεις να περάσεις τόσο πολύ χρόνο με την Emilia Clarke. Η Emilia είναι μια κούκλα", είπε. "Έχουμε περάσει μαζί τόσο καλά."

"Είναι πραγματικά, πολύ ωραίο να περνάμε τόσες ώρες μαζί στα γυρίσματα, πέφτει αρκετό γέλιο".  


Και τι λέει το μέλλον για την Missandei; Η Emmanuel δεν αποκάλυψε τίποτα συγκεκριμένο, αλλά είπε ότι θα ήθελε να έχει περισσότερες σκηνές δράσης για την Missandei και τον Grey Worm. "Θέλω να πω, θα ήταν πραγματικά διασκεδαστικό, να συμμετέχει και η Missandei σε κάτι" είπε. "Πόλεμος έρχεται, οπότε ίσως κάτι θα πρέπει να κάνει."

"Αλλά η ρομαντική πλευρά είναι ακριβώς όπως ένα γλυκό πράγμα και μου αρέσει αυτό. Η ιστορία της Missandei και του Grey Worm είναι τόσο, μα τόσο, προσφιλής, και εγώ πάντα απολαμβάνω να δουλεύω με τον Jacob Anderson. Είναι απλά υπέροχο. Είναι τόσο ωραίο να παρακολουθήσετε τις σκηνές μας που έχουμε μαζί, είμαι πάντα σαν, "Yay." Με κάνει πραγματικά ευτυχισμένη".

Όσο για την κληρονομιά της στην σειρά, η Emmanuel είπε. "Υπάρχει σίγουρα ένα κίνημα, ιδιαίτερα για τις γυναίκες, με τις φυλετικές διακρίσεις να είναι έντονες. Πραγματικά, αισθάνομαι τόσο υπερήφανη που εκπροσωπώ αυτές τις γυναίκες, και το "Game of Thrones"
Κατηγορίες
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.