Ο Καλλιτέχνης Robert Ball μιλά για τις δημιουργίες του Game of Thrones: Beautiful Death


Αν είστε φαν του Game of Thrones, είναι πιθανών να έχετε δει το έργο του Robert Ball.

Ο Καλλιτέχνης Robert M. Ball έχει ανατεθεί από το HBO για να τονίσει τους σημαντικούς θανάτους από κάθε επεισόδιο του Game of Thrones από τις πρώτες ημέρες της σειράς. Το Tech Insider μίλησε πρόσφατα με τον Ball για την 6η σεζόν, και ζήτησε από τον καλλιτέχνη να μιλήσει για την αγαπημένη του τέχνη.


Η σειρά "Beautiful Death" ξεκίνησε κατά τη διάρκεια της 1ης σεζόν. "Ανακάλυψα το Game of Thrones από φίλους, έχοντας μεγαλώσει με Tolkien και Moorcock ήταν θέμα χρόνου να κολλήσω", όπως είπε ο καλλιτέχνης.

Σύμφωνα με τον Ball, κάθε αφίσα δημιουργείται χρησιμοποιώντας έναν συνδυασμό του Adobe Illustrator, Photoshop, και το InDesign. Ο Ball λέει επίσης ότι χρειάζεται περίπου τέσσερις ημέρες για να τελειώσει κάθε κομμάτι, και ο καλλιτέχνης περιμένει μέχρι το πρωί της Δευτέρας για να παρακολουθήσει κάθε νέο επεισόδιο του Game of Thrones.

Μετά από αυτό, επικοινωνεί με το HBO που περιέχει το απόσπασμα για την εβδομάδα, και το θέμα "Beautiful Death" της εβδομάδας.

Έτσι ο Ball δεν επιλέγει ποιον θάνατο θα τονίσει αλλά το HBO. Αυτό εξηγεί γιατί στην εικονογράφηση του "Mother’s Mercy" απεικονίζεται ο θάνατος του Stannis και όχι του Jon Snow, ακόμη και αν ο τελευταίος ήταν πιο αξιοσημείωτος. Προφανώς, το HBO δεν ήθελε να τονιστεί ο θάνατος του Jon, δεδομένου ότι ήταν προσωρινός.

Παρακάτω δείτε μερικές από τις δημιουργίες του.
Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.