Η Sophie Turner μίλησε για τον το ρόλο της Sansa Stark, και την εμπειρία της στο Game of Thrones.


Η Sophie Turner έδωσε μια νέα συνέντευξη αυτή την εβδομάδα στο The Hollywood Reporter‘s Awards Chatter Podcast.

Η ηθοποιός μίλησε με τον Scott Feinberg για τον το ρόλο της Sansa Stark, και την εμπειρία της στο Game of Thrones.

Η Sophie κέρδισε το ρόλο της Sansa, χάρη σε μία εκτεταμένη αναζήτηση γύρω από τα σχολεία στο Ηνωμένο Βασίλειο. Ήταν μόλις η δεύτερη οντισιόν της και δεν είχε πει ακόμη στην μητέρα της γι 'αυτό μέχρι εκείνη να πάρει μια θέση στη λίστα των τελικών επτά ηθοποιών για το ρόλο της Sansa.

Τονίζει πόσο αβέβαιες ήταν οι πρώτες ημέρες της λόγω του πιλότου. Είπε τα εξής: "δεν νομίζω ότι o αρχικός πιλότος θα προβληθεί σύντομα," δεδομένου ότι υπήρχαν πολλά προβλήματα με αυτό. Το πρώτο επεισόδιο ήταν ως επί το πλείστον μία επανεκκίνηση, και τα πήγε περίφημα."

"Από την πρώτη μέρα, είδα ένα πολύ ισχυρό και πολύ έξυπνο κορίτσι," είπε η Turner στο THR. "Ναι, αρχικά ήταν τυφλωμένη από αυτό το παραμύθι να γίνει βασίλισσα αλλά με το πέρασμα των σεζόν κατάλαβε ότι αλλού ήταν το παιχνίδι. Όλη αυτή τη γνώση που απέκτησε μέχρι να την χρησιμοποιήσει προς όφελός της. Και νομίζω ότι στην 6η σεζόν πραγματικά έδειξε στον κόσμο τι θα μπορούσε να κάνει και εκείνη με τις δεξιότητες που απέκτησε. "

Η Turner μίλησε για το Battle of the Bastards και την καταπληκτική δουλειά του Miguel Sapochnik στο επεισόδιο, και για άλλη μια φορά δείχνει πόσο ευτυχισμένη είναι η Sansa που έκανε την πρώτης δολοφονία με τον Ramsay.

Για περισσότερα ακούστε την συνέντευξή της εδώ
Κατηγορίες
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.