Σημαντικά spoilers για το ρόλο της Daenerys στην 7η σεζόν του Game of Thrones!


Τα γυρίσματα της 7ης σεζόν του Game of Thrones είναι έτοιμα να ξεκινήσουν.

Οι ηθοποιοί έχουν τα σενάριά τους, πολλοί από αυτούς είναι ήδη στο Μπέλφαστ, και διάφορες τοποθεσίες γυρισμάτων έχουν εγκριθεί. Τώρα, ξεκίνησαν και τα spoilers.


[warning title="ΠΡΟΣΟΧΗ" icon="exclamation-triangle"]
ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ SPOILERS
[/warning]
Πριν φτάσουμε στη μεγάλη είδηση, ο λογαριασμός στο Twitter Irish Thrones, ο οποίος ανέφερε αξιόπιστες πληροφορίες σχετικά με την παραγωγή της 6ης σεζόν πέρυσι, είναι ενεργός.


Δεν υπάρχει καμία έκπληξη εκεί. Το Game of Thrones θα γυρίσει πολλές από τις εσωτερικές σκηνές στο Titanic Studios.

Επίσης, φαίνεται ότι η παραγωγή επιστρέφει στην περιοχή Corbet Banbridge. Εκεί γυρίστηκαν, οι σκηνές στο Riverrun.


Θα επιστρέψουμε στο Riverrun στην 7η σεζόν; Αν το κάστρο είναι ακόμα εκεί, μπορούμε να φανταστούμε ότι η παραγωγή θα το χρησιμοποιήσει για κάτι.

Η έκθεση αυτή προέρχεται από το Watchers on the Wall. Σύμφωνα με αξιόπιστες πηγές, η Daenerys θα επισκεφθεί το Dragonpit (Δρακόλακκος) στο King’s Landing σε κάποιο σημείο στην 7η σεζόν.

Το Dragonpit ένα τεράστιο θολωτό κτίσμα, το οποίο χρησιμοποιούνταν για τους δράκους των Ταργκάρυεν. Είναι ένα από τα τρία εμβληματικά κτίσματα του King’s Landing μαζί με το Red Keep και το Sept of Baelor. Λέγεται ότι κανένας από τους δράκους που μεγάλωσε στο dragonpit δεν είχε το μέγεθος αυτών που ήταν ελεύθεροι, κάτι που ο Tyrion τόνισε κατά τη διάρκεια της 6ης σεζόν. Αφού οι δράκοι πέθαναν περίπου εκατό χρόνια πριν από τα γεγονότα που απεικονίζονται στο Game of Thrones, το θολωτό κτίσμα έπεσε σε παρακμή και κατέρρευσε.


Αν αυτό γίνει τότε σημαίνει ότι είναι ήδη στο King’s Landing. Θα έχει νικήσει την Cersei όταν συμβαίνει αυτή η σκηνή ; Θα πρέπει να περιμένουμε για τις απαντήσεις.

Η συγκεκριμένη σκηνή, που θα γυριστεί όμως ; Υπάρχει μια τοποθεσία που θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για τα γυρίσματα εκεί, τα ρωμαϊκά ερείπια της Italica, έξω από τη Σεβίλλη.Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.