Το "The Winds of Winter" είναι το δεύτερο υψηλότερο σε βαθμολογία τηλεοπτικό επεισόδιο όλων των εποχών


Τώρα που η 6η σεζόν του Game of Thrones Season ολοκληρώθηκε, ας δούμε κάποια στοιχεία.

Πόσο καλά πήγε η σεζόν σε σύγκριση με προηγούμενα χρόνια της σειράς; Αν και οι απόψεις δεν είναι απόλυτες, οι φαν που αξιολόγησαν τα επεισόδια στο IMDb μπορεί να μας δώσουν μια ιδέα. Εδώ είναι οι αξιολογήσεις τους για κάθε επεισόδιο που απεικονίζονται σε μια γραφική παράσταση.


Όπως μπορείτε να δείτε, η 6η σεζόν μοιράζεται την ίδια βασική πορεία με τις Seasons 1-5: κατά μέσο όρο, τα επεισόδια τείνουν να γίνονται καλύτερα καθώς πηγαίνουν μαζί. Ωστόσο, η γραμμή για την 6η σεζόν είχε κάποιες διαφορές με τα Επεισόδια 6, 7, και 8 "Blood of My Blood", "The Broken Man" και "No One" όλα εκ των οποίων έλαβαν χαμηλότερες από το μέσο όρο βαθμολογίες. Η σεζόν διατήρησε την ανοδική της πορεία στο μεγαλύτερο μέρος της λόγω της δημοτικότητας των δύο τελευταίων επεισοδίων: "Battle of the Bastards" και "The Winds of Winter", τα οποία ήταν υπέροχα.

Και τα δύο αυτά τελευταία επεισόδια ήταν πολύ δημοφιλής. Το "Battle of the Bastards" είναι μαζί με το "The Rains of Castamere" και "Hardhome". Αυτά είναι τα μόνα τρία επεισόδια της σειράς που έχουν λάβει κατά μέσο όρο βαθμολογία 9,9 / 10. Θα πρέπει επίσης να σημειωθεί ότι, το "Battle of the Bastards" έχει ψηφιστεί στις 124.756 φορές, καθιστώντας εύκολα το επεισόδιο που έχει πάρει τους περισσότερους ψήφους του σόου μέχρι στιγμής.

Το "The Winds of Winter" δεν έχει ψηφιστεί όσο το "Battle of the Bastards", αλλά η μέση βαθμολογία του είναι υψηλότερη. Το 10ο επεισόδιο της 6ης σεζόν είναι το μόνο επεισόδιο του show που έχει τέλεια 10/10 βαθμολογία. Για το IMDb, μόνο ένα ακόμη επεισόδιο έχει βαθμολογία 10/10: το "Ozymandias," του "Breaking Bad".

Για κάποιο λόγο, τα ποσοστά του IMDb δίνουν πρώτο το "Ozymandias" ενώ δεύτερο το "The Winds of Winter", παρά το γεγονός ότι έχουν την ίδια βαθμολογία και το "The Winds of Winter" έχει περισσότερους ψήφους. Σε κάθε περίπτωση, τα top 10 επεισόδια του IMDb είναι τα εξής:
  1. Breaking Bad, “Ozymandias”
  2. Game of Thrones, “The Winds of Winter”
  3. Game of Thrones, “Battle of the Bastards”
  4. Six Feet Under, “Everyone’s Waiting”
  5. Breaking Bad, “Face Off”
  6. Suits, “Faith”
  7. Breaking Bad, “Felina”
  8. Game of Thrones, “Hardhome”
  9. Person of Interest, “If-Then-Else”
  10. Hannibal, “Mizumono”
Εδώ δείτε ολόκληρη την λίστα με τα καλύτερα επεισόδια σύμφωνα με το IMDB
Κατηγορίες
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.