Η μετάφραση ενός κεφαλαίου από το "The Winds of Winter" έρχεται με ένα επίσημο έργο τέχνης


"Οι άνεμοι του χειμώνα", το 6ο βιβλίο του George R.R. Martin δεν έχει ακόμη κυκλοφορήσει, αλλά υπάρχουν πολλά κεφάλαια από το βιβλίο που είναι ήδη διαθέσιμα για να τα διαβάσετε, συμπεριλαμβανομένου ενός γραμμένο από την οπτική γωνία της Arianne Martell, έναν χαρακτήρα που έχει ήδη κοπεί από την σειρά εντελώς. Μπορείτε να το διαβάσετε στην επίσημη ιστοσελίδα του Μάρτιν.

Το κεφάλαιο περιγράφει τις περιπέτειες της Arianne, όπου επισκέπτεται κατ 'εντολή του πατέρα της Doran (που είναι ακόμη ζωντανός στα βιβλία), τον Aegon Targaryen για να μάθει αν αξίζει μια συμμαχία μαζί του. Παρεμπιπτόντως, απολύτως τίποτα από αυτά δεν έχει εμφανιστεί στην σειρά, και ούτε πρόκειται να συμβεί. Κατά τη διάρκεια των ταξιδιών της, σκοντάφτει επάνω σε μια σπηλιά. Οι τοίχοι είναι σκαλισμένοι με πρόσωπα, πράγμα που σημαίνει ότι ο τόπος κάποτε "άνηκε στα παιδιά του δάσους".

Αυτό μας φέρνει σε ένα νέο στοιχείο. Η δημοσίευση περιλαμβάνει επίσης ένα κομμάτι της επίσημης τέχνης από τον Καλλιτέχνη Enrique Jiménez Corominas, που κάνει πολλή δουλειά. Εδώ είναι μια απεικόνιση της Arianne με αυτό που ανακάλυψε στην σπηλιά:


[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.