Αναφορές για την 7η σεζόν του Game of Thrones και φήμες για μια μεγάλη μάχη!


Χθες, το γραφείο casting ModExpor Internacional άρχισε να ελέγχει τους υποψήφιους που ήθελαν να παίξουν ως κομπάρσοι στην 7η σεζόν του για Game of Thrones.

Όπως έχουμε αναφερθεί στην προκήρυξη, η παραγωγή έψαχνε για 2400 άνδρες και 600 γυναίκες. Ήθελαν άνδρες σε καλή φυσική κατάσταση και να είχαν αν γινόταν κάποια στρατιωτική εμπειρία.


Το Los Siete Reinos ανέφερε ποια είναι η διαδικασία για την επιλογή των υποψηφίων. Μετά από αναμονή, οι υποψήφιοι υποβλήθηκαν σε εξέταση.

Κατά το στάδιο αυτό, έπαιρναν τα μέτρα από τους υποψήφιους (ύψος, μέση, κλπ) και τους έβγαζαν φωτογραφίες. Μετά τη συμπλήρωση κάποιων έγγραφων, το παιχνίδι αναμονής αρχίζει. Το ModExpor μελετά το προφίλ τους και αποφασίζει ποιους θα επιλέξει.


Οι κομπάρσοι που θα επιλεγούν θα μπορούσε να παίξουν σε σκηνές σε μία από τις τρεις περιοχές της επαρχίας Cáceres: στην πόλη της Cáceres, στο Κάστρο Trujillo, και στο χωριό Malpartida. Αφού μίλησε με αρκετούς υποψηφίους, η Hoy κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η Cáceres θα είναι για το King’s Landing. Η αρχιτεκτονική ταιριάζει σίγουρα με ό, τι έχουμε συνηθίσει.


Οι υποψήφιοι μας είπαν την γνώμη τους για το τι πρόκειται να γυριστεί στην περιοχή Malpartida.

Η Malpartida είναι σε μια όμορφη παραθαλάσσια τοποθεσία που ονομάζεται Los Barruecos. Έχουμε υποψίες ότι η παραγωγή θα χρησιμοποιήσει αυτήν την περιοχή για να οργανώσει μια μάχη που περιλαμβάνει τον στόλο της Daenerys.. Αναφορές, φαίνεται να επιβεβαιώνουν αυτές τις υποψίες. "Είναι σαφές ότι εδώ θέλουν να κάνουν μία μάχη," είπε ένας αισιόδοξος.


Το Los Siete Reinos σημειώνει ότι οι άνδρες που θα πάρουν μέρος σε αυτόν τον τομέα ρωτήθηκαν αν θα ήταν πρόθυμοι να ξυρίσει τα γένια τους. Εφόσον το HBO έψαχνε για γυμνασμένους άντρες με στρατιωτική εμπειρία, μπορούμε να συμπεράνουμε ότι μάλλον θα πρέπει να παίζουν τους unsullied στρατιώτες. Το LSR το θέτει απλά: "Η σκηνή των Barruecos στο Malpartida θα είναι μια μάχη που θα περιλαμβάνει τους unsullied." Οι παραγωγοί ψάχνουν επίσης πολλά άλογα για σκηνές δράσης.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ModExpor, οι κομπάρσοι από την παρούσα πρόσκληση θα πρέπει να είναι διαθέσιμοι μεταξύ της 14ης Νοεμβρίου και της 15ης Δεκεμβρίου. 
Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.