Επανένωση χαρακτήρων για την 7η σεζόν του Game of Thrones!


Καθώς τα γυρίσματα για την 7η σεζόν του Game of Thrones συνεχίζονται, ένα πράγμα γίνεται σαφές: ο κόσμος συρρικνώνεται.

Οι χαρακτήρες που χωρίζονται από απόσταση έρχονται μαζί, πράγμα που σημαίνει ότι οι χαρακτήρες που δεν έχουν δει ο ένας τον άλλο για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα μπορεί να επανενωθούν, και αυτοί που δεν συναντήθηκαν ποτέ μπορούν να γνωρίσουν ο ένας τον άλλον.


Το είδαμε αυτό στην 6η σεζόν, όταν ο Jon και η Sansa ξανά βρέθηκαν μετά από πολλές σεζόν ή όταν ο Tyrion Lannister και ο Theon Greyjoy είδαν ξανά ο ένας τον άλλο στο "Battle of the Bastards" Έτσι, όταν ο Nikolaj Coster-Waldau (Jaime Lannister) λέει ότι θα έχουμε περισσότερες συγκεντρώσεις στην 7η σεζόν του Game of Thrones, δεν θα πρέπει να αποτελεί έκπληξη.

Μιλώντας για το Variety στα βραβεία Emmy, ο Coster-Waldau μίλησε για την επανένωση του Jon και της Sansa, και είπε να περιμένουμε περισσότερα από τον ίδιο στην 7η σεζόν:

"Ξεκινήσαμε βλέποντας ότι στην 6η σεζόν οι χαρακτήρες που συναντήθηκαν στο πρώτο επεισόδιο της 1ης σεζόν συναντήθηκαν πάλι και θα δείτε ότι θα γίνεται όλο και περισσότερο."

Είναι απόλυτα λογικό για κάποιους χαρακτήρες να συμβεί κάτι τέτοιο. Θα θέλαμε πολύ μια επανένωση μεταξύ Tyrion και Jaime, ή ακόμα Tyrion και Bronn / Pod. Επίσης, θα πρέπει να υποθέσουμε ότι, σε κάποιο σημείο, η Daenerys θα έρθει πρόσωπο με πρόσωπο με την Cersei Lannister.

Υπάρχουν πολλές, δυνατότητες για συγκεντρώσεις στην 7η σεζόν. Για παράδειγμα:

Η Arya θα μπορούσε να γυρίσει προς το Winterfell και να επανενωθεί με τον Jon και την Sansa.
Προς αυτή την κατεύθυνση, ο Bran θα μπορούσε να δει την αδελφή του και τον ετεροθαλή αδελφό /ξάδελφό του. Η Arya θα μπορούσε να συναντηθεί πάλι με την Melisandre ή να επανενωθεί με το κυνηγόσκυλο, ή τον Gendry, ή ακόμη και με την Nymeria.


Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.