Το Game of Thrones κέρδισε το βραβείο Emmy "καλύτερης δραματικής σειράς" για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά!


Η 68η Ετήσια απονομή των βραβείων Emmy πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ, και το Game of Thrones τα πήγε περίφημα.

Μέλη του καστ ανέβηκαν στη σκηνή, συμπεριλαμβανομένων του George R.R. Martin και των παραγωγών. Ο Benioff μίλησε για την ομάδα:

"Στεκόμαστε εδώ, επειδή έχουμε τους παραγωγούς στην επιχείρηση, με επικεφαλής τον Bernie Caulfield, Chris Newman, Frank Doelger, Lisa McAtackney, Bryan Cogman. Έχουμε το καλύτερο καστ, από την Ουαλία, την Αγγλία, την Ιρλανδία, τη Σκωτία, και το New Jersey."

"Στεκόμαστε εδώ, επειδή ο George Martin δημιούργησε τον κόσμο που όλοι τώρα ζουν και παίζουν. Βρισκόμαστε εδώ επειδή οι πρόεδροι του HBO Richard Plepler και Michael Lombardo βοηθούν σε ότι χρειάζεται η σειρά. Και βρισκόμαστε εδώ λόγω του μεγαλύτερου, και πιο δύσκολου έργου στο χώρο του θεάματος. Σας ευχαριστώ, Belfast!"

Ο Benioff ευχαρίστησε τα μέλη της σειράς. "Είμαστε τυχεροί που συνεργαζόμαστε με τον καλύτερο", είπε.

Συγχαρητήρια σε όλους τους νικητές, σε όλους τους υποψήφιους, και σε όλους όσους εργάστηκαν για την 6η σεζόν του Game of Thrones, και για την σειρά σε γενικές γραμμές.

Περισσότερα για την μεγάλη βραδιά των βραβείων Emmy όπου ο μεγάλος νικητής ήταν το Game of Thrones μπορείτε να δείτε εδώ, εδώ και εδώ.

[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.