Το Game of Thrones μπήκε στο Guinness Book of World Records 2017


Η επίσημη ιστοσελίδα για το Guinness Book of World Records ανακοίνωσε τι θα τιμήσει στην έκδοση του 2017, το Game of Thrones.

Πρώτα πήρε τον τίτλο της πιο πειρατικής τηλεοπτικής εκπομπής. (Υποσημείωση: αν και το βιβλίο βγαίνει στο 2017, τα βραβεία είναι για το 2015, όταν προβλήθηκε η 5η σεζόν.)

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα, TorrentFreak, από τον Απρίλιο έως τον Ιούνιο του 2015 υπήρχαν περίπου 14,4 εκατομμύρια παράνομες λήψεις ανά επεισόδιο. Έτσι για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά η σειρά πήρε αυτόν τον τίτλο.

Το φινάλε της 5ης σεζόν είναι ένα νέο σημείο αναφοράς για τους αριθμούς πειρατείας το 2015. Οι αριθμοί μειώθηκαν ελαφρά κατά τη διάρκεια της 6ης σεζόν, αλλά η σειρά είναι ακόμα εξαιρετικά δημοφιλής.

Προχωρώντας, το Game of Thrones κέρδισε επίσης το ρεκόρ για τα περισσότερα βραβεία Emmy σε μία σεζόν. Κέρδισε 12 Emmys για την 5η σεζόν, σπάζοντας το ρεκόρ του The West Wing που είχε πάρει 9.

Δυστυχώς, η 7η σεζόν του Game of Thrones δεν θα προλάβει να εξεταστεί για την έκδοση του 2017. Αν το Game of Thrones κερδίσει ακόμα ένα βραβείο Emmy, θα έχει κερδίσει συνολικά τα περισσότερα βραβεία από οποιοδήποτε άλλη σειρά. Τότε μπορεί να μπει στην έκδοση του Guinness Book of World Records το 2018, τουλάχιστον.


Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.