Το Game of Thrones θα κάνει γυρίσματα στην παραλία Muriola τον Οκτώβριο


Οι παραθαλάσσιες τοποθεσίες θα αυξηθούν στην 7η σεζόν του Game of Thrones.

Γνωρίζουμε ήδη ότι η σειρά θα κινηματογραφήσει στην παραλία Itzurun στην Zumaia, στο Los Barruecos στην Malpartida, και στις ακτές του San Juan de Gaztelugatxe, στην πόλη του Bermeo. Τώρα, η El Correo έχει πληροφορίες σχετικά με μια νέα παραθαλάσσια τοποθεσία γυρισμάτων.

San Juan de Gaztelugatxe

Σύμφωνα με το δημοσίευμα το Game of Thrones θα επισκεφθεί την παραλία Muriola, τον Οκτώβριο. Η παραλία Muriola βρίσκεται στη μικρή πόλη του Barrika, στην επαρχία της Vizcaya στη βόρεια Ισπανία. Ο Δήμαρχος Roberto Muñoz ήταν ενθουσιασμένος. "Είμαστε πολύ χαρούμενοι", είπε. "Μια σειρά με τέτοιο αντίκτυπο σε μια πόλη των 1.500 κατοίκων είναι μεγάλη και αποκαλύπτει τη φυσική ομορφιά του λαού μας."

Muriola Beach

Ο Δήμαρχος Muñoz δεν ήταν σε θέση να δώσει πολλές λεπτομέρειες. Σε αυτό το σημείο, η παραγωγή εξακολουθεί να καλύπτεται από μυστήριο. "Δεν ξέρουμε τις ακριβείς ημερομηνίες και ποιοι θα έρθουν", είπε. Η El Correo αναφέρει ότι το HBO θα δώσει σε ντόπιους την ευκαιρία να εργαστούν παράλληλα με την παραγωγή, έτσι ώστε να είναι μόνο καλό για την πόλη.
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.