Η Sophie Turner, Maisie Williams & Emilia Clarke μίλησαν για την 7η σεζόν του Game of Thrones!


Πραγματοποιήθηκαν τα βραβεία Emmy χθες το βράδυ και πολλά μέλη του καστ ήταν εκεί.

Χάρη σε αυτό, σήμερα έχουμε μια σειρά από νέες συνεντεύξεις για την προσεχή σεζόν.

Μιλώντας στο περιοδικό People χθες το βράδυ, η Emilia Clarke αποκάλυψε ότι βρίσκεται στο Μπέλφαστ για να αρχίσει τις εργασίες της για την 7η σεζόν.

Η Maisie Williams είναι στο Μπέλφαστ, και μίλησε στο Access Hollywood, η ηθοποιός λέει ότι ξεκινά τα γυρίσματα και πάλι αυτή την Τετάρτη. Όσο για την 7η σεζόν, είπε ότι πρόκειται να είναι αποκαρδιωτική και συναρπαστική για τους φανς.Επίσης, θα ξεκινήσει γυρίσματα αυτή την τετάρτη η Sophie Turner. Είπε στο Access Hollywood ότι το καστ μπορεί να αισθανθεί το τέλος που έρχεται, και αυτό είναι που τους επηρεάζει. "Μπορείτε πραγματικά να νιώσετε ότι πλησιάζει το τέλος της σειράς", λέει η Sophie.

Η Clarke μίλησε στο TVLine χθες το βράδυ για την 7η σεζόν. "Κάθε λέξη είναι ένα spoiler," λέει "Ξέρω τα πάντα." Όταν ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο μιας μάχης σε σύγκριση με την 6η σεζόν η ηθοποιός λέει, "Η μάχη την περασμένη σεζόν ήταν φοβερή... αλλά αυτή τη σεζόν υπάρχει μία άλλη μάχη που είναι επική."


Η Turner, επίσης, μίλησε στο TVLine για τη συναρπαστική νέα σεζόν. "Θα είναι η καλύτερη σεζόν, λέει. Όταν διάβασα τα σενάρια, σχεδόν έπεσα από την καρέκλα μου. Δεν μπορούσα να το πιστέψω." 

Στο Entertainment Tonight, η Sophie λέει "Κάποια τρελά πράγματα με τον δράκο θα συμβούν... Το όλο πράγμα είναι καταπληκτικό και αυτό είναι το μόνο που μπορώ να πω."


Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.