Ο storyboard καλλιτέχνης Michael Derrah μιλά για τον σχεδιασμό της 6ης σεζόν του Game of Thrones!


Ο storyboard καλλιτέχνης Michael Derrah, συμμετείχε στον σχεδιασμό για ένα από τα επεισόδια της 6ης σεζόν του Game of Thrones και συγκεκριμένα το "No one".

  "Πραγματικά, μια εικόνα αξίζει όσο χίλιες λέξεις," δήλωσε o Derrah στο Λονδίνο. Το storyboard είναι ουσιαστικά σαν να παρακολουθείτε την ταινία πριν πάτε και την δείτε με όλα τα μέσα, είναι ένας γρήγορος τρόπος για τον σκηνοθέτη να απεικονίσει ό, τι θέλει και να το γυρίσει με τις κάμερες, καθώς και να επικοινωνούν με όλους αντί να πρέπει να περιγράψει κάθε σκηνή. "Ο Derrah δεν είχε εργαστεί για το Game of Thrones πριν αναλάβει για την 6η σεζόν, παρόλο που ο ίδιος ήταν φαν. Όταν του ζητήθηκε να βοηθήσει, δεν το περίμενε. "Είχα φρικάρει αλλά ήμουν σε ένα καλό δρόμο. Μπορείτε να δείτε τους καρπούς των κόπων μου στο No One, όπου η Arya είχε την τελική αναμέτρηση της με την Waif..

"Έκανα πολλές εκτεταμένες εργασίες στη σκηνή καταδίωξης. Ήταν απίστευτο, και ήταν επίσης μια σουρεαλιστική εμπειρία. Αυτή ήταν η πρώτη μου γεύση από το Game of Thrones, αλλά ελπίζω ότι δεν θα είναι η τελευταία."


Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.