6 χαρακτήρες με πολλές πιθανότητες θανάτου στην 7η σεζον

Κερδίζεις ή πεθαίνεις!

Το τέλος της 6ης σεζον έφερε γενικό θανατικό σε πρωτεύουσα αλλά και Βορρά. Οι παραγωγοί είναι αδίστακτοι και το τέλος πλησιάζει, οπότε θα βγουν πολλοί ακόμη από το πλάνο μέχρι το οριστικό φινάλε. Δεν έχει σημασία αν ο χαρακτήρας είναι αντιπαθής ή συμπαθής στο κοινό καθώς στο GoT όλοι έχουν πιθανότητες να πεθάνουν.

1) Το Βουνό. Ο πιστός υπηρέτης της πλέον βασίλισσας Σέρσεϊ έχει δείξει υπεράνθρωπη δύναμη και το πόσο επικίνδυνος μπορεί να γίνει. Είτε με τον παλιό ή νέο του εαυτό. Η θεωρία του Cleganebowl συνεχίζει να πλανάτε και ίσως με την ήττα / θάνατο της αφεντικίνας του έρθει κι ο δικός του.

2) Μελισάντρα. Έφερε πίσω τον Τζον ναι αλλά σκότωσε την Σιρίν και αντιμετώπισε ελαφρά τις συνέπειες. Μακριά πλέον από τον Βορρά η Μελ θα πρέπει να πληρώσει για τον φρικτό θάνατο του μικρού κοριτσιού.

3) Σέρσεϊ. Η προφητεία βγήκε και τα 3 παιδιά της είναι νεκρά, η Σέρσεϊ γίνεται πλέον Δον Κορλεόνε έχοντας την εξουσία της πρωτεύουσας (μιας και πολλά από τα 7 της σκάβουν το λάκκο) και κάποιος πρέπει να την σταματήσει.

4) Qyburn. Άλλο ένα μέλος της #teamCersei που την βοήθησε να πάρει την εξουσία φέρνοντας τον εξίσου ένοχο για τους πολλούς θανάτους.

5) Ο Βασιλιάς της Νύχτας. Γιατί; Γιατί με τον θάνατο του θα τελειώσουν όλα.

6) Μικροδάχτυλος. Ο λόγος όλων όσων είδαμε από την πρώτη σώζον μέχρι σήμερα. Μπορεί να έχει την Κοιλάδα αλλά υπάρχουν τουλάχιστον δυο βασίλισσες που θα παλέψουν για τον Σιδερένιο Θρόνο.πηγή
Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.