Συνέντευξη των παραγωγών για την 6η σεζόν που μας πέρασε και το μέλλον της σειράς

Οι παραγωγοί David Benioff και D.B. Weiss μίλησαν για το Game of Thrones σε συνέντευξη τους στο Deadline.

Αρχικά περιγραφόμενο ως μίξη του The Sopranos και Lord of the Rings, το GoT εξακολουθεί να είναι η πιο φιλόδοξη σειρά της τηλεόρασης αυτή τη στιγμή. Μια τέτοια προσπάθεια απαιτεί πολλές προσωπικές θυσίες και οι παραγωγοί ανέφεραν στην συνέντευξη την μέχρι τώρα εμπειρία τους. Οι πολλές ώρες και μήνες γυρισμάτων και τα συνεχή ταξίδια τους κρατούν μακριά από τις οικογένειες τους αλλά παρόλα αυτά ο καιρός περνά ευχάριστα. Οι τοποθεσίες και τα κάστρα αποτελούν ενδιαφέροντα και ευχάριστα μέρη ανεξάρτητα των δυσκολιών και προβλημάτων που αντιμετωπίζουν.

Για την πολυσυζητημένη Μάχη των Μπάσταρδων οι δύο παραγωγοί είπαν πως κόστισε 50% παραπάνω από όσο είχαν υπολογίσει στον αρχικό προϋπολογισμό. Γι' αυτό και υπήρξε μια αναδιάρθρωση με πολλές σκηνοθετικές προσθήκες του Miguel Sapochnik και το ιστορικό «πάτημα» στην μάχη των Καννών (στην οποία οι Καρχηδόνιοι δελεάζοντας τους Ρωμαίους περικύκλωσαν κι έσφαξαν έναν αδιανόητο αριθμό στρατιωτών).

Ως φαν των βιβλίων κι οι ίδιοι η τηλεοπτική μεταφορά ήταν ένα όνειρο που πραγματοποιήθηκε. «Η πηγή χαράς και προκλήσεων είναι η ίδια : Η δυνατότητα να πεις μια ιστορία που περιλαμβάνει τόσους πολλούς χαρακτήρες και τόσα πολλά μέρη πάνω σε ένα τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα». Προσπαθούν να διατηρήσουν την αίσθηση της εξέλιξης ειδικά σε αυτό το προχωρημένο στάδιο της ιστορίας.

Για την συγγραφή και τους χαρακτήρες που αγαπούν να γράφουν οι παραγωγοί δήλωσαν πως τις τελευταίες δύο σεζόν τα πράγματα έχουν αρχίσει να δένουν. Προφανώς θα έπρεπε να πουν αντίο σε πολλούς χαρακτήρες και ιστορίες που αγαπήσαμε. Γράφοντας υλικό για την Maisie Williams, τον Peter Dinklage και την Emilia Clarke είναι υπέροχο ειδικά μετά την ένωση των δύο τελευταίων και φυσικά τον Kit Harington και τις επικές του περιπέτειες.

Ανέλυσαν επίσης τα στατιστικά των ζωντανών χαρακτήρων, αρχικά με την Ντάνυ η οποία έχει απέραντη εμπιστοσύνη στον εαυτό και στην αποστολή της σε αυτόν τον κόσμο. «Η αίσθηση του πεπρωμένου της είναι συναρπαστική, χαρισματική ηγέτης… Έχει αναμφισβήτιτα τον πιο έξυπνο σύμβουλο στον πλανήτη Τύριον Λάννιστερ, 3 δράκους, έναν στρατό Άσπιλων και μια μεγάλη ορδή Ντοθράκι».

Για την Σέρσεϊ είπαν πως θα κάνει τα πάντα για να κερδίσει. «Στο παρελθόν ο μόνος παράγοντας περιορισμού της σκληρότητας της ήταν τα παιδιά της. τώρα που τα παιδιά της έχουν φύγει τίποτα δεν την περιορίζει. Όπως δήλωσε η ίδια - η αγάπη είναι αδυναμία. Μια Σέρσεϊ χωρίς αγάπη είναι φοβερό πράγμα.»

Για τον Τζον Σνόου, πλέον Λευκό Λύκο, είπαν ότι η έντιμη φύση του έχει αποδειχθεί προτέρημα αλλά και μειονέκτημα. Ένας που παίζει με τους κανόνες θα τα βρει δύσκολα απέναντι σε άλλους που δεν το κάνουν αλλά έχει την ικανότητά να κερδίζει άλλους στο σκοπό του. Το ερώτημα που θέτουν είναι αν ένας έντιμος άνθρωπος μπορεί να ξεπεράσει ανέντιμους εχθρούς.

Διαβάστε ολόκληρη την συνέντευξη εδω 

πηγή, πηγήΚατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.