Νέες πληροφορίες για τα γυρίσματα της 7ης σεζόν του Game of Thrones στην Zumaia και Santiponce


Η παραγωγή του Game of Thrones εξακολουθεί να κάνει γυρίσματα στην Ισπανία. 

Η Ισπανική ιστοσελίδα Los Siete Reinos έδωσε πληροφορίες για το τι συμβαίνει σε δύο άλλες τοποθεσίες γυρισμάτων: το χωριό της Zumaia και την πόλη της Santiponce.

Κατ 'αρχάς, ας ξεκινήσουμε από την Zumaia. Εδώ, η σειρά θα κάνει γυρίσματα κοντά στην παραλία Itzurun. Σύμφωνα με τον LSR, το HBO προσέλαβε άτομα για να χρησιμοποιήσουν μεγάλα σκάφοι με κουπί. Η πρόθεση είναι να γυρίσουν υλικό στη θάλασσα, κάτι που η σειρά δεν έχει κάνει ποτέ πριν.


 Το Game of Thrones έχει γυρίσει σκηνές στη θάλασσα και πιο πριν. Αλλά πάντα σε ελεγχόμενες συνθήκες. Η Μαγνητοσκόπηση στη θάλασσα είναι πολύ δύσκολη, και αν το HBO πρόκειται να το κάνει, μπορούμε να υποθέσουμε ότι η 7η σεζόν θα έχει κάποιες σημαντικές σκηνές στην θάλασσα.
Η ModExpoR Internacional, η εταιρεία που προσλαμβάνει κομπάρσους για το HBO στην Ισπανία, έχει πει ότι θα δώσει νέες πληροφορίες σχετικά με το τι ψάχνει για αυτή την τοποθεσία (και Bermeo και Barrika) στις 5 Οκτωβρίου. Ας ελπίσουμε ότι θα μάθουμε περισσότερα σύντομα .Ας περάσουμε στην πόλη της Santiponce, όπου η παραγωγή έχει προγραμματιστεί να κινηματογραφήσει στα αρχαία ρωμαϊκά ερείπια της Italica. Σύμφωνα με τον LSR, η παραγωγή δεν θα κάνει γυρίσματα για μάχη, όπως πιστευόταν παλαιότερα. Ωστόσο, η σκηνή που θα γυριστεί πιθανότατα θα περιλαμβάνει δράκους. Αυτό ήταν τα spoilers που είχαμε αναφερθεί πριν από ένα μήνα: ότι σε κάποιο σημείο κατά τη διάρκεια της 7ης σεζόν, η Daenerys θα επισκεφθεί το Dragonpit στο King’s Landing. Με αυτή την πληροφορία, φαίνεται πιο πιθανό από ποτέ ότι τα ερείπια της Italica θα χρησιμοποιηθούν για το Dragonpit, μία από τις πιο σημαντικές δομές της πόλης.
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.