Τι μπορούμε να μάθουμε από ένα φύλλο πρόσκλησης για την 7η σεζόν του Game of Thrones ;


Φωτογραφίες από το καστ της 7ης σεζόν έρχονται καθημερινά, έχοντας δει μέχρι στιγμής: Bella Ramsey (Lyanna Mormont), Gwendoline Christie (Brienne of Tarth), Liam Cunningham (Davos Seaworth), Tim McInnerny (Robett Glover), Richard Rycroft (Maester Wolkan), Aiden Gillen (Littlefinger), Megan Parkinson (a new, red-haired cast member), Kristofer Hivju (Tormund Giantsbane), Rupert Vansittart (Bronze Yohn Royce), Isaac Hempstead Wright (Bran Stark), Maisie Williams (Arya Stark), και Kit Harington (Jon Snow).

Μεταξύ των πολλών φωτογραφιών υπάρχει μία από την Gwendoline Christie μαζί με ένα φύλλο έκκλησή της.


Με την πρώτη ματιά, δεν φαίνεται σαν να μπορεί να διαβαστεί. Ωστόσο, με την μεγέθυνση, μπορούμε να πάρουμε κάποιες ενδιαφέρουσες πληροφορίες:


Τι μπορούμε τώρα να δούμε είναι το εξής:

Αυτό το συγκεκριμένο επεισόδιο (ή επεισόδια) θα σκηνοθετηθούν από τον Jeremey Podeswa, ο οποίος σκηνοθέτησε το "The Red Woman" και "Home".

Η μονάδα Wolf εργάζεται πάνω σε αυτές τις σκηνές. Αυτή είναι μία από τις τρεις μονάδες παραγωγής στην σειρά. Οι άλλες είναι η Μονάδα Δράκος και η Μονάδα White Walker.

Αυτές οι σκηνές είναι για το Επεισόδιο 704. (ή για το 701;)

Στην κορυφή της σελίδας, με μεγάλα γράμματα, υπάρχουν τα λόγια, "The Big Tree." Ίσως αυτός να είναι ο τίτλος του επεισοδίου που γυρίστηκε ή να είναι ένας παραπλανητικός τίτλος.


Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.