Νέος χαρακτήρας στην 7η σεζόν του Game of Thrones


Την περασμένη εβδομάδα είχαμε αναρωτηθεί ποια είναι η κοκκινομάλλα ηθοποιός που φωτογραφήθηκε στα γυρίσματα της 7ης σεζόν του Game of Thrones που δημοσιεύθηκε από την The Daily Mail. 

Η νεαρή γυναίκα φορούσε ένα κοστούμι σαν να ήταν από το Βορρά και αργότερα έδωσε στον Kit Harington μια αγκαλιά. Κάποιοι είπαν ότι θα ντουμπλάριζε την Sophie Turner, αλλά ύστερα από πληροφορίες φαίνεται ότι η ηθοποιός ίσως έχει τελικά το δικό της ρόλο στην 7η σεζόν.

Μάθαμε λοιπόν ότι η ηθοποιός στις φωτογραφίες είναι η Megan Parkinson. Η Parkinson, η οποία είναι 19 ετών, σύμφωνα με το προφίλ της που δημοσιεύθηκε τον Μάιο, είναι απόφοιτος του Εθνικού Θεάτρου Νέων, και κατάγεται από το Yorkshire.  


 Η φωτογράφος που έβγαλε τις αρχικές φωτογραφίες του καστ τις δημοσίευσε στο Twitter, συμπεριλαμβανομένης αυτής της Megan
 
Το κοστούμι που φοράει θυμίζει βορρά και είναι πολύ απλό στυλ. Έτσι, ποιο ρόλο θα μπορούσε να παίξει η ηθοποιός άραγε; Ήδη τον Ιούνιο, οι πρώτες προκηρύξεις για το casting περιλάμβανε μία 16χρονη κοπέλα για να παίξει έναν Βόρειο κορίτσι και θα έπαιρνε μέρος σε μία σκηνή με κορυφαία μέλη του cast, Kit Harington, Gwendoline Christie, Liam Cunningham.


Σύντομα ίσως μάθουμε κάτι περισσότερο για τον ρόλο της.


Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.