Χαρακτήρας επιστρέφει μετά από καιρό στην 7η season του Game Of Thrones (;)Και τα spoilers για την 7η season καλά κρατούν.  [warning title="ΠΡΟΣΟΧΗ" icon="exclamation-triangle"]
ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ SPOILERS
[/warning]Είδαμε σήμερα πως η παραγωγή και μέλη του cast κινηματογραφούσαν στην παραλία Muriola στην πόλη Barrika της Ισπανίας. Σύμφωνα με φήμες η συγκεκριμένη περιοχή θα χρησιμοποιηθεί σαν το Dragonstone που μάλλον θα είναι η νέα ''βάση'' της Daenerys τώρα που καταφτάνει στο Westeros.Όπως βλέπετε στο παραπάνω βίντεο δύο χαρακτήρες πρόκειται να βρεθούν μαζί , και δεν είναι άλλοι από τον Tyrion Lannister και τον Ser Davos Seaworth. Σύμφωνα πάντα με την ισπανόφωνη ιστοσελίδα Los Siete Reinos υπήρχε και τρίτο πρόσωπο στα γυρίσματα που δεν εμφανίζετε όμως στο παραπάνω βίντεο.  Ο λόγος γίνετε για τον ηθοποιό Joe Dempsie που υποδύθηκε τον Gendry στις πρώτες season.


Τον Βρετανό ηθοποιό σύμφωνα με δημοσίευμα-tweet τον είχαμε δει στο Belfast πριν κάτι εβδομάδες  και προκαλεί μεγάλη έκπληξη η εμφάνισή του στα γυρίσματα για το Dragonstone. Θα δούμε...!


Τελευταία φορά που είδαμε τον Gendry ήταν όταν ο Ser Davos τον φυγάδευσε από το Dragonstone σώζοντας του την ζωή από την θυσία της Μελισάνδρης, προτρέποντάς τον να πάει στο King's Landing.

Η μία πιθανότητα είναι πως ο Gendry δεν έφυγε ποτέ για το King's Landing αλλά έκανε το γύρω του νησιού (για τρεις season).
Μία δεύτερη και πιο λογική πιθανότητα είναι να έφτασε στην πρωτεύουσα, αλλά είτε από μόνος του είτε μετά από το κάλεσμα του Ser Davos - ή κάποιου άλλου που γνωρίζει την ύπαρξή του,- να γύρισε στο Dragonstone. Το μεγάλο ερώτημα είναι το γιατί... Ο Gendry σαν νόμιμος διάδοχος του Βασιλιά Robert Baratheon είναι και διάδοχος των Stormlands... Ίσως η Daenerys να ψάχνει για περισσότερους συμμάχους εκτός από τους Greyjoy!Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.