Αναφορές για τους σκηνοθέτες της 7ης season και ενός Αρχιμάεστερ του Game of Thrones
Τον Ιούνιο, αμέσως μετά το τέλος της 6ης σεζόν, ανακοινώθηκαν οι τέσσερις σκηνοθέτες για την επόμενη σεζόν του Game of Thrones: Alan Taylor, Jeremy Podeswa, Mark Mylod, καθώς και ο Matt Shakman.
Αυτό που δεν είχε συμπεριληφθεί στην επίσημη ανακοίνωση ήταν συγκεκριμένες λεπτομέρειες που μας λένε ποια επεισόδια οι σκηνοθέτες θα γυρίσουν. Αυτή την εβδομάδα, όμως, είμαστε σε θέση να επιβεβαιώσουμε με αξιόπιστες πηγές, ποια από τα επτά επεισόδια θα σκηνοθετήσει ο κάθε σκηνοθέτης.


Οι πηγές αναφέρουν ότι ο Jeremy Podeswa θα σκηνοθετήσει την πρεμιέρα της 7ης σεζόν και το φινάλε της.


Επιπλέον, έχουμε μάθει ότι το 2ο επεισόδιο θα κατευθύνεται από τον Mark Mylod, ενώ το 6ο επεισόδιο θα πρέπει να κατευθύνεται από τον Alan Taylor. Ακούγεται επίσης ότι ο Matt Shakman θα κατευθύνει το 5ο επεισόδιο , αν και αυτό είναι λιγότερο βέβαιο.


Πιο αναλυτικά:

  • Επεισόδιο 1: Jeremy Podeswa
  • Επεισόδιο 2: Mark Mylod
  • Επεισόδιο 3: ????
  • Επεισόδιο 4: ????
  • Επεισόδιο 5: Matt Shakman…?
  • Επεισόδιο 6: Alan Taylor
  • Επεισόδιο 7: Jeremy Podeswa

O Mark Mylod μας είναι γνωστός καθώς έχει σκηνοθετήσει το ''High Sparrow'' και το ''The Broken Man'' καθώς και ο Alan Taylor τα επεισόδια ''Baelor'' και ''Fire And Blood''.

[warning title="ΠΡΟΣΟΧΗ" icon="exclamation-triangle"]
ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ SPOILERS
[/warning]Σε άλλες ειδήσεις είναι ότι θα δούμε τον Archmaester Ebrose στην 7η σεζόν.

Αυτό μάλλον θα έρθει ως μια μικρή έκπληξη για τους αναγνώστες της σειράς ASOIAF επειδή δεν εμφανίζεται πολύ αυτός ο χαρακτήρας στα μυθιστορήματα. Ο Ebrose είναι ένας maester της Ακρόπολης.

Ο Archmaester Ebrose εμφανίστηκε στο A Feast for Crows, όπου έχει περιγραφεί έχοντας μια απαλή φωνή και απαλά χέρια. Ο Ebrose, ως maester, είναι ειδικευμένος
θεραπευτής. Δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα, ποιος ηθοποιός θα παίξει τον ρόλο του, αλλά είναι πιθανόν να το κάνει ο Jim Broadbent.

[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.