Συνάντηση δύο από τους σημαντικότερους χαρακτήρες στην 7η season (;) (UPDATE)Μετά από πολλές εβδομάδες υποθέσεων και θεωριών  ίσως επιτέλους να έχουμε την επιβεβαίωση σε ένα από τα μεγάλα ερωτήματα για την 7η season του Game Of Thrones.[warning title="ΠΡΟΣΟΧΗ" icon="exclamation-triangle"]
ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ SPOILERS
[/warning]Τα νέα : ο Kit Harington (Jon Snow) είναι στην Ισπανία , σε μια περιοχή όπου η παραγωγή γυρνάει σκηνές για το Dragonstone, που θα είναι της Daenerys η νέα βάση επιχειρήσεων , για τις επόμενες δυο εβδομάδες .


Εδώ είναι και οι φωτογραφίες από την άφιξη του στο Bilbao.


Να σημειωθεί οτι ο Harington προσπαθεί να κρυφτεί . Δεν ξέρουμε αν ειναι αυτη η τακτική της παραγωγής να κρατάει τα παντα κρυφά , η αν του έμεινε συνήθειο απο την προηγούμενη χρόνια που προσπαθούσε να κρυφτεί για να μην αποκαλυφθεί η ανάσταση του Snow . Η αν απλα δεν θελει κάμερες να τον ακολουθούν .


Τώρα για να είμαστε ειλικρινής το γεγονός ότι βρίσκετε στο Bilbao δεν σημαίνει αναγκαστικά ότι ο Harington ειναι εκει για να γυρίσει σκηνές στο Dragonstone.

Βέβαια από τις παρακάτω εικόνες μάλλον επιβεβαιώνονται οι εικασιες πως ο Jon Snow θα κανει γυρίσματα για το Dragonstone.
Να σημειώθει πως η Emilia δεν έχει εμφανιστεί καθόλου ( όχι ακόμα τουλάχιστον )στα συγκεκριμένα γυρίσματα με τους συγκεκριμένους ηθοποιούς καθώς και στην περιοχή που γίνονται τα γυρίσματα για το Dragonstone.Και πάλι όμως , η συγκεκριμένη πόλη είναι
δίπλα σε 3 τοποθεσίες με παραλία που θα δούμε να παίζουν : Ituzrun Beach στην Zumaia, Muriola Beach στην Barrika, και shores of San Juan de Gaztelugatxe στο Bermeo. Ο Peter Dinklage (Tyrion) πέρασε από εδώ πριν φωτογραφηθεί στην Muriola Beach με τον Liam Cunningham (Davos) νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα .

Εν κατακλείδι το αποτέλεσμα είναι το εξής : ο Jon Snow θα έχει ανάμειξη με αρκετά από τα μέλη της Team Daenerys, και προφανώς με την ίδια την Daenerys , στην Season 7.

Δεν έχουμε κάποια απόδειξη για το ότι η Emilia Clarke (Daenerys Targaryen) είναι ήδη στην τοποθεσία , αλλά η Nathalie Emmanuel (Missandei) φαίνεται να βρίσκετε ήδη εκεί .Μπορεί η μητέρα των δράκων να είναι πολύ μακρυά ;
UPDATE:

Τελικά δεν ειναι πολύ μακρυά καθώς εμφανίστηκε στα γυρίσματα και μένει να δούμε αν οι 2 χαρακτήρες θα συναντηθούν ή οχι.Στην περιοχή επίσης βρέθηκαν : ο Conleth Hill (Varys) και ο Jacob Anderson (Grey Worm), μέλη της Dany’s team .
Εν το μεταξύ , στην βόρεια Ιρλανδία , ένας φωτογράφος από το PAP4U μας επιβεβαιώνει το εξής : Bran κατά πάσα πιθανότητα γυρνάει πίσω στο σπίτι του στο Winterfell. Πως μπορούμε να είμαστε σίγουροι;  Επειδή ο φωτογράφος του PAP4U έπιασε στον φωτογραφικό του φακό την παρακάτω εικόνα:


Αυτη ειναι η Ellie Kendrick (Meera Reed) κοντά στα γυρίσματα στο Moneyglass, που είναι και ο δρόμος για τον γυρισμό στο Winterfell.Αν ο Bran επικοινωνεί μόνο με τα αδέρφια σου μέσω του δέντρου , τότε η Meera δεν έχει ανάγκη να βρεθεί στο Winterfell. Όποτε αφού βρίσκεται στην τοποθεσία κοντά στο Winterfell ο λόγος είναι γιατί θα πρέπει να μεταφέρει μέχρι εκεί τον Bran πάνω στο κρεβάτι . Ελπίζουμε να είπε τουλάχιστον ευχαριστώ .
Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.