Σπόιλερ: Στα γυρίσματα της 7η σεζον

Η σεζόν των σπόιλερ!

Καθόλου περίεργη η ποσότητα των σπόιλερ φέτος μιας και δεν υπάρχει ουσιαστικά υλικό από τα βιβλία. Προσθέστε και την τεράστια δημοτικότητα του GoT φέρνοντας κοντά στις τοποθεσίες γυρισμάτων φανατικούς φαν που ακολουθούν την κάθε τους κίνηση.

Από το Freefolk subreddit έχουμε δύο θολές φωτογραφίες των Ντάνυ και Τζον μαζί σε σκηνές στο Ντράγκονστοουν. Η πρώτη από τον χρήστη nerea_v και η δεύτερη από τον χρήστη keine_fragen που δείχνουν τον Τζον να πλησιάζει την Ντάνυ και να συζητούν. Πάρτε και μια εσάνς της τοποθεσίας εδώ.
 

Σε ακόμη μια φωτογραφία έρχονται μαζί οι Ντάβος, Τζον και Τύριον. Ο Τζον και Ντάβος μοιάζουν ένα με το πάτωμα που ίσως έχει να κάνει με το πέταγμα δράκου πάνω από τα κεφάλια τους. Δείτε εδώ κι εδώ φωτογραφίες από τα γυρίσματα που περιέχουν και τους ακολούθους της Ντάνυ : Βάρυς, Greyworm και Μισσαντέι.

Μένει να δούμε αν αυτές οι συναντήσεις είναι πολιτικές κινήσεις και επικείμενες συμφωνίες ή απειλές της Ντάνυ για την κατάκτηση του Γουέστερος!Υπάρχουν τόσα πολλά μεταξύ τους μιας και ο πατέρας της σκότωσε τον παππού και θείο του Τζον και ο αδερφός της "έκλεψε" την θεία του. Θα έχει μάθει ο Τζον την αλήθεια για τους δεσμούς αίματος με τους Ταργκάρυεν πριν την συνάντηση και τι θα αναφέρουν για τους Γουόκερς;


Κατηγορίες
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.