Σπόιλερ: Λεπτομέρειες μιας μάχης και το μέλλον της Ντάνυ


[warning title="ΠΡΟΣΟΧΗ" icon="exclamation-triangle"]
ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ SPOILERS
[/warning]

Το ισπανικό fansite Los Siete Reinos έχει φωτογραφίες και σποιλερ από τα γυρίσματα στην Ισπανία - μέσα και έξω από την Σεβίλλη - στα Βασιλικά Ναυπηγεία της Σεβίλλης, στα Ρωμαϊκά Ερείπια της πόλης Santiponce και πιθανώς στο Αλκάθαρ (δλδ στους Κήπους του Νερού στο Ντόρν όπως είδαμε στην 5η σεζόν). Σύμφωνα με το τοπικό ABC de Sevilla η παραγωγή θα ξεκινήσει τα γυρίσματα αργότερα προς το τέλος Νοεμβρίου ενώ αρχικά το πρόγραμμα έλεγε 1 με 14/11.


Το LSR ανέφερε ότι η παραγωγή θα περάσει ένα μήνα περίπου (μέσα Νοεμβρίου έως μέσα Δεκεμβρίου) σε μια ένα ιδιωτική κατοικία στην περιοχή Las Breñas κοντά στην πόλη Malpartida. Γύρισμα τόσο μεγάλης διάρκειας έγινε στην Μάχη των Μπάσταρδων και σε συνδιασμό με τους 500 κομπάρσους και 1000 άλογα «μυρίζει» Άσπιλοι, Ντοθράκι και μια μάχη της Ντάνυ.

 

Σύμφωνα με πηγές στην τοποθεσία Barrueco de Arriba η παραγωγή θα γυρίσει μια ενδιαφέρουσα σκηνή ενός χαρακτήρα που θα πέσει στο νερό και θα χρειαστεί σωτηρία. Το LSR αναφέρει επίσης πως στην σκηνή θα εμπλέκετε ένας δράκος. Μήπως η Ντάνυ πέσει από τον Ντόγκον; Τέλος στην περιοχή θα υπάρχει το λιγότερο ένας Λάννιστερ και συνδυάζοντας τα παραπάνω καταλήγουμε στον Τύριον. Φήμες λένε πως ο Τύριον θα διαπλεκτιστεί με ένα από τα αδέρφια του.
Πηγή

Κατηγορίες
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.