Ποιοι πέντε χαρακτήρες του Game of Thrones σκοπεύουν να ζήσουν μέσα στο ASOIAF σύμφωνα με τον George R.R. Martin


Ο George R.R. Martin γνώριζε από την αρχή ποιοι ήταν οι σημαντικοί χαρακτήρες του, που θα ήθελε να φθάσουν μέχρι το τέλος του Game of Thrones.

Πίσω στο 1993, οι εκδότες Bantam Books δημοσίευσαν ένα περίγραμμα τριών σελίδων για το A Song of Ice and Fire, το οποίο αρχικά προοριζόταν ως μια τριλογία. Εκείνη την εποχή, είχε ήδη επεξεργαστεί το τέλος για αρκετούς από τους μεγάλους χαρακτήρες.

Πέντε κεντρικοί χαρακτήρες θα έφθαναν μέχρι το τέλος τρεις άντρες και δύο γυναίκες.


Οι πέντε βασικοί χαρακτήρες είναι ο Tyrion Lannister, Daenerys Targaryen, και τρία από τα παιδιά του Winterfell, Arya, Bran, και o Jon Snow.

Φυσικά, πολλά πράγματα έχουν αλλάξει στις δεκαετίες από τον Martin καθώς έγραφε τα βιβλία του. Αυτός σκοπεύει να τελειώσει τη σειρά σε επτά βιβλία, και όχι σε τρία. Οι παραγωγοί David Benioff και Dan Weiss γνωρίζουν πώς θα καταλήξει η ιστορία, αλλά έχουν αλλάξει τα πράγματα, και θα μπορούσαν να αλλάξουν τα πράγματα και πάλι.


Έτσι, ενώ τα γεγονότα μπορεί να είναι διαφορετικά για το Game of Thrones, φαίνεται λογικό ότι ο Martin θα τηρήσει τις τύχες των χαρακτήρων που θέλει να φθάσουν μέχρι το τέλος. 
Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.