Το Game Of Thrones επιστρέφει στο Dark Hedges για την 7η season


Αυτή την περίοδο η παραγωγή του Game Of Thrones έχει διασκορπιστεί για τα γυρίσματα της 7ης season σε πολλές περιοχές.
Κάποιες από αυτές είναι η Ισπανία και η Βόρεια Ιρλανδία όπου αναφορές μιλούν για έντονη δραστηριότητα σε περιοχές της, όπως το Moneyglass (Winterfell) και το Magheramorne Quarry (Castle Black),


Σύμφωνα με πληροφορίες η παραγωγή επιστρέφει για γυρίσματα σε ένα γνώριμο για εμάς σημείο, όπου έχει να χρησιμοποιηθεί αρκετό καιρό. Πρόκειται για το Dark Hedges της Βόρειας Ιρλανδίας όπου είναι το μέρος που είχαμε δει στην 2η season ως Kingsroad με πρωταγωνιστές την Arya και τον Gendry μετά την αποχώρησή τους από το King’s Landing.Το Dark Hedges πρόκειται για μία συστοιχία δένδρων που έχουν φυτευτεί τον 18ο αιώνα και σίγουρα οι πιθανότητες για το τι μπορεί να κινηματογραφήσουν στο σημείο είναι πολλές.
Συνήθως η παραγωγή του Game Of Thrones προειδοποιεί για γυρίσματα με ροζ πινακίδες, πράγμα που σημαίνει πως η παραπάνω κόκκινη πινακίδα δεν σημαίνει πως αναφέρεται στην σειρά. Την επιβεβαίωση όμως ήρθε να δώσει με ένα tweet το Irish Thrones λέγοντας πως επιβεβαιώνονται γυρίσματα για το Game Of Thrones αυτή την εβδομάδα!


Κατηγορίες
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.