Τι αφήνει η σειρά πίσω: Η ιστορία και ο χρόνος ταξιδιού στο Game of Thrones


Η παραγωγή του Game of Thrones εργάζεται για έξι συνεχόμενα χρόνια μόνο και μόνο για να μας φέρει δέκα επεισόδια το χρόνο.

Και όμως, παρά το γεγονός ότι εργάζονται σκληρά για να συμπεριλάβουν πολλά πράγματα που είναι απαραίτητα για την ιστορία, υπάρχει ακόμα πολύ υλικό που αφήνουν έξω.

Ένα από εκείνα τα πράγματα που η σειρά αφήνει έξω, αρκετά από ανάγκη, είναι οι ήπειροι που οι χαρακτήρες μας δεν επισκέφθηκαν ποτέ. Η σειρά Civilization Ex’s Focus μας δίνει μια γεύση σε δύο από αυτές τις περιοχές, και μερικά από τα πιο ενδιαφέροντα πράγματα για την ιστορία. Σας παρουσιάζουμε: ένα βίντεο σχετικά με τα μυστηριώδη γη του Sothoryos και Ulthos.


Παρακάτω έχουμε ακόμη ένα βίντεο με τον Night’s King


Μιλώντας για τον Night’s King, ένα πράγμα που η σειρά μας έδωσε να δούμε ήταν η ικανότητα που υπήρχε να ελέγχονται διάφορα ζώα και φυτά, να μπορούν να μετακινηθούν μέσα από το ίδιο χρονικό διάστημα, και σε ορισμένες περιπτώσεις να επηρεάζουν. Όμως αυτές οι σκηνές με τον Bran, ειδικά στο "The Door," άφησαν πολλές ερωτήσεις στους φανς. Το Vox επιχειρεί να εξηγήσει.

Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.