Φήμες ότι τοποθεσίες γυρισμάτων του Game of Thrones στην Ισπανία θα χρησιμοποιηθούν για τον ίδιο σκοπό


Νέες αναφορές από την Ισπανία δείχνουν ότι τρεις από τις επερχόμενες τοποθεσίες γυρισμάτων, η παραλία Ituzrun στην Zumaia, η παραλία Muriola στην Barrika, και οι ακτές του San Juan de Gaztelugatxe στο Bermeo θα χρησιμοποιηθούν όλες για τον ίδιο λόγο.

Στην αρχή νομίζαμε ότι η παραγωγή θα μπορούσε να κινηματογραφήσει τρεις ξεχωριστές σκηνές σε αυτές τις ξεχωριστές παραλίες. Όμως, σύμφωνα με την LSR, και οι τρεις τοποθεσίες αποτελούν μέρος της ίδιας σκηνής, απλά θα υπάρχουν διαφορετικές γωνίες λήψεις.


Η LSR δεν το έχει επιβεβαιώσει αυτό το γεγονός, αλλά πιστεύει ότι και οι τρεις παραλίες θα χρησιμοποιηθούν για το Dragonstone. Θα ήταν λογικό για το στόλο της Dany να πάει εκεί, δεδομένου ότι ήταν πατρογονικό σπίτι της οικογένειάς της.

Μια άλλη μεγάλη φήμη, που η LSR τονίζει ότι είναι ανεπιβεβαίωτη είναι ότι ο Kit Harington μπορεί να κινηματογραφήσει σε αυτές τις παραλίες. Αν αυτό αληθεύει, αυτό σημαίνει ότι ο ίδιος είναι πιθανόν να συναντηθεί με την Daenerys. Φυσικά όλες αυτές οι πληροφορίες είναι μόνο φήμες.[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.