Ο πρόεδρος του HBO μίλησε για τη δυνατότητα ενός Game of Thrones spinoff


Το Game of Thrones ολοκληρώνεται σε δύο σεζόν και στη συνέχεια, το HBO πρέπει να αποφασίσει τι θα κάνει.

Ακόμα και αν τίποτα δεν είναι οριστικό ακόμα, τα στελέχη της παραγωγής σκέφτονται τρόπους για να κρατήσουν τη σειρά ζωντανή, ίσως με κάποιο spinoff.

Το Hollywood Reporter, μίλησε με τον πρόεδρο προγραμματισμού Casey Bloys στην πρεμιέρα του Westworld για το τι μπορεί να γίνει. "Υπάρχουν τόσες πολλές σκέψεις για την συνέχεια", είπε. "Για εμάς, είναι σημαντικό να γίνει κάτι καλό, με το σωστό συγγραφέα."Οι φαν της σειράς θα συμφωνήσουν με τον Bloys όσον αφορά την αφθονία του υλικού. Το Game of Thrones έχει αρκετό υλικό, αλλά δεν είναι τόσο λεπτομερές όσο τα βιβλία της σειράς. Ο George R.R. Martin είναι ανοιχτός στην ιδέα ενός spinoff.. "Έχω πολλές σελίδες ιστορίας που μπορούν να γίνουν μια πολύ καλή σειρά και που θα οδηγήσουν μέχρι το Game of Thrones", δήλωσε στα Emmys. "Έτσι, υπάρχει πλούσιο υλικό και θα υπάρξει ακόμη περισσότερο."

Στους φαν αρέσει σαν ιδέα ενός spinoff, για μια σειρά prequel με βάση την εξέγερση του Robert ή της ιστορίας του Dunk and Egg. Ωστόσο, ο David Benioff και Dan Weiss, δεν φαίνονται τόσο ενθουσιώδης. "Είμαστε σίγουροι ότι θα υπάρξουν και άλλες ιστορίες της σειράς αλλά για εμάς αυτό είναι." είπαν οι παραγωγοί.
 
Σε περίπτωση που γίνει το spinoff Benioff και Weiss μπορεί λίγο ως πολύ να εμπλακούν όπως θέλουν. Το ερώτημα είναι αν το HBO θα προχωρήσει χωρίς αυτούς.Υπάρχει κάτι στα έργα αυτή τη στιγμή εκεί; "Όχι ακόμα", είπε ο Bloys. 
Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.