Το HBO κλείνει στην Ολλανδία


Σε μια αναπάντεχη εξέλιξη που επιβεβαιώθηκε συμβαίνει στο HBO και κλείνει τα κανάλια της στις Νότιες περιοχές από την 1η Ιανουαρίου, 2017.


Επί του παρόντος, αυτό που είναι γνωστό είναι ότι το HBO παρέχει υπηρεσίες προγραμματισμού από τα κανάλια HBO1, HbO2 και HBO3, συν το HBO On Demand και GO HBO. Όλα αυτά θα πάψουν να υπάρχουν από την αρχή του επόμενου έτους. που το HBO συνεργάζεται με την ολλανδική πλατφόρμα καλωδιακή τηλεόραση Ziggo για να φέρει αυτά τα κανάλια στην Ολλανδία.

 Αυτή τη στιγμή, το σχέδιο είναι το HBO και το Ziggo να ξεκινήσουν από την αρχή με μια νέα, υπηρεσία. Είπε ένας εκπρόσωπος:

   
"Μετά από προσεκτική εξέταση, οι συνεργάτες έχουν διαπιστώσει ότι η διακοπή της υπηρεσίας είναι η καλύτερη επιχειρηματική απόφαση και πιστεύουμε ότι οι πελάτες μας θα εξυπηρετούνται καλύτερα από μια διαφορετική υπηρεσία που θα διαθέτει το περιεχόμενο του HBO, συμπεριλαμβανομένης μιας βιβλιοθήκης."


 Όσον αφορά το Game of Thrones και πως θα το επηρεάσει οι συνδρομητές της καλωδιακής πιθανότατα θα είναι σε θέση να το παρακολουθήσουν σε άλλα δίκτυα

  

Κατηγορίες
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.