Σπόιλερ: Τα γυρίσματα σε Itzurun - Gipuzkoa και μεγάλες αποκαλύψεις! (PICS+VIDS)


Το θέμα περιέχει καρασπόιλερ.


[warning title="ΠΡΟΣΟΧΗ" icon="exclamation-triangle"]
ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ SPOILERS
[/warning]


Τα γυρίσματα στην παραλία Itzurun της Zumaia και στη Gipuzkoa θα κρατήσουν μέχρι τις 29 του μήνα. Παρακάτω υπάρχουν φωτογραφίες και βίντεο από την συνάντηση μεγάλων χαρακτήρων καθώς η Ντάνυ πάτησε πόδι στο Ντράγκονστοουν.
@SantaKlararural
Το El Diario Vasco αναφέρει τον αρνητικό και θετικό αντίκτυπο των γυρισμάτων στην περιοχή. Οι κάτοικοι των γειτονιών που περιβάλουν την Itzurun ζουν υπό περιοριστικά μέτρα μετακίνησης στις περιοχές των γυρισμάτων, με την δημοτική αστυνομία να κάνει έντονη την παρουσία της. Από την άλλη η εταιρία παραγωγής στην Ισπανία Fresco Films έδωσε δουλεία σε όσους περισσότερους ντόπιους γινόταν και γέμισαν τις τοπικές τουριστικές επιχειρήσεις με εκατοντάδες υπαλλήλους τους. Τα μαγαζιά της περιοχής ανανέωσαν τα προϊόντα τους φροντίζοντας να αποτελούν πηγή για τους θαυμαστές του GoT.
Diariovasco.com
Diariovasco.com
H Fresco Films επίσης διάλεξε 300 υποψήφιους από 800 αιτήσεις για το πρωινό της 10ης Οκτωβρίου. Για τα γυρίσματα θα χρειαστούν μόνο 20 κομπάρσοι και επαγγελματίες κωπηλάτες από τον σύλλογο Telmo Deun.

Όπως έχουμε πει η παραλία Itzurun θα αποτελέσει μέρος του Ντάγκονστοουν. Εκεί βλέπουμε την άφιξη των Τζον, Ντάβος και Βόριων στρατιωτών τους όποιους υποδέχεται ο Τύριον με την Μισαντέρι και Ντοθράκι. Φωτογραφίες απο Daily Mail.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Περιμένουμε και την εμφάνιση των Γκρέυτζοϋ μιας και εντοπίστηκε στην περιοχή ο ηθοποιός ο Alfie Allen (Θίον)

Η Ντάνυ με σκούρα ενδυμασία στην υποδοχή του Τζον.
The Sun


Παρακάτω μπορείτε να δείτε μερικές νέες εικόνες από τα γυρίσματα του Game of Thrones.


Εν τω μεταξύ, σήμερα o Alfie Allen έκανε την πρώτη εμφάνισή του. Υπάρχει και βίντεο, στο οποίο ο Jon, Davos, Missandei και μερικoί Dothraki χαιρετάνε τον Theon στις ακτές του Dragonstone. Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.