Περισσότερα σημαντικά spoilers από τα γυρίσματα στην ΙσπανίαΤα βλέμματα όλων για τα γυρίσματα της 7ης season του Game Of Thrones έχουν επικεντρωθεί στην Ισπανία καθώς πλήθος από το καστ βρίσκεται στην χώρα.
[warning title="ΠΡΟΣΟΧΗ" icon="exclamation-triangle"]
ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ SPOILERS
[/warning]


Συγκεκριμένα το ενδιαφέρον βρίσκεται στην παραλία Itzurun όπου αρκετές νέες εικόνες από την Daily Mail βγαίνουν στην δημοσιότητα.


Σύμφωνα λοιπόν με τις παρακάτω εικόνες, τα μεγάλα νέα είναι πως η Team Daenerys συναντιέται με την Team Jon καθώς παρατηρούμε τους Emilia Clarke (Daenerys), Kit Harington (Jon Snow), Peter Dinklage (Tyrion Lannister), Liam Cunningham (Davos Seaworth), Conleth Hill (Varys) και Nathalie Emmanuel (Missandei) να βρίσκονται στον ίδιο χώρο γυρισμάτων

Βέβαια στην πορεία εμφανίστηκαν και οι. Iain Glen (Jorah Mormont), Alfie Allen (Theon Greyjoy), και Joe Dempsie (Gendry) . Όπως όλα δείχνουν η 7η season θα είναι η season των μεγάλων συναντήσεων.Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης gotseason7_news (@gotseason7_news) στις

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης gotseason7_news (@gotseason7_news) στις

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης gotseason7_news (@gotseason7_news) στις  Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης gotseason7_news (@gotseason7_news) στιςΣτις παρακάτω εικόνες παρατηρούμε αρκετούς από τους ηθοποιούς σε ώρα διαλείμματος να μελετούν το σενάριό τους. 
Στην παρακάτω εικόνα διακρίνουμε επιτέλους και λίγο καλύτερα τον ηθοποιό Joe Dempsie (Gendry)
Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης gotseason7_news (@gotseason7_news) στις
Τέλος κρατήσαμε και την καλύτερη εικόνα καθώς μπορεί να κινδυνεύεις από τους White Walkers αλλά πάντα θα υπάρχει λίγο χρόνος για χαλάρωση, ήλιο και παραλία!!!
Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.