Νέα θεωρία για το πώς θα ηττηθούν οι White Walkers


Για τέσσερα χρόνια, ο ηθοποιός Jack Gleeson είχε έναν αξιοζήλευτο ρόλο που απεικόνιζε έναν από τους πιο μισητούς κακούς στην ιστορία της τηλεόρασης: του Joffrey Baratheon.

Πρόσφατα εμφανίστηκε στο πάνελ του Comic Con της Νέας Υόρκης.

Όπως καταλήγει, ο Gleeson ποτέ δεν παρακολουθούσε την σειρά, όταν έπαιζε, και ακόμα δεν το κάνει.

"Δεν έχω ιδέα τι συμβαίνει εκεί. Είναι τρελό. Στο μυαλό μου, όλοι αυτοί οι χαρακτήρες είναι ακόμα ζωντανοί, και πολλά τρελά πράγματα συμβαίνουν."


Ο Jack Gleeson μπορεί να μην παρακολουθεί την σειρά, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να θεωρητικολογεί για αυτό. Όταν ρωτήθηκε ποιος θα καθίσει στο σιδερένιο θρόνο, αναφέρθηκε σε μια θεωρία σχετικά με το πώς οι White Walkers μπορεί τελικά να ηττηθούν.

"Αυτό δεν είναι spoiler, γιατί κυριολεκτικά δεν γνωρίζω τίποτα για το τι θα συμβεί. Ένας αναφέρθηκε σε αυτή τη θεωρία....κάποιος πρόκειται να λιώσει το Σιδηρούν Θρόνο, επειδή έχει Valyrian ατσάλι και θα χρησιμεύσει ώστε να σκοτώσουν τους White Walkers. Νομίζω ότι αυτό είναι μια καλή ιδέα."

Το MTV News, αναφέρθηκε στα σχόλια του Gleeson, για αυτή την συγκεκριμένη θεωρία. Υποθέτοντας ότι ο Σιδηρούν Θρόνος περιέχει πραγματικά ξίφη από Valyrian ατσάλι, αυτό θα ήταν μια έξυπνη ιδέα, μιας και όπως γνωρίζουμε από τις περιπέτειες του Jon Snow στο Hardhome το συγκεκριμένο σπαθί μπορεί να σκοτώσει White Walkers.
Κατηγορίες
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.