Νέα από την μεγάλη μάχη της 7ης σεζόν του Game of Thrones


Τα γυρίσματα της 7ης σεζόν συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς.


[warning title="ΠΡΟΣΟΧΗ" icon="exclamation-triangle"]
ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ SPOILERS
[/warning]
Αυτή τη στιγμή, το μεγαλύτερο μέρος της προσοχής μας εστιάζεται στην κινηματογράφηση στο Los Barruecos στην Ισπανία, όπου η παραγωγή γυρίζει μια μεγάλη σκηνή μάχης. Εδώ είναι μια σύντομη περιγραφή για το τι θα γίνει: οι Lannisters, έχοντας μόλις φύγει από το Highgarden, βαδίζουν προς το King's Landing, και πέφτουν σε ενέδρα από την Daenerys και τους Dothraki. Ο Randyll Tarly (James Faulker) και ο Dickon Tarly (Tom Hopper) θα εμπλακούν επίσης.

Η παραγωγή θα κάνει γυρίσματα στην περιοχή μέχρι τα μέσα Δεκεμβρίου, πολύ περισσότερο από ό, τι συνήθως παραμένει σε μια υπαίθρια τοποθεσία, και τα γυρίσματα θα περιλαμβάνουν εκατοντάδες extra και πάνω από εκατό άλογα. Θα είναι μια μεγάλη μάχη.

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης gotseason7_news (@gotseason7_news) στις

Μάθαμε πριν από μερικές ημέρες ότι αυτή η μάχη θα γίνει στο 4ο επεισόδιο. Τώρα, το Watchers on the Wall αναφέρει ότι θα διαρκέσει ένα ολόκληρο επεισόδιο. Υποθέτοντας ότι το επεισόδιο είναι περίπου μία ώρα, ως συνήθως, και η μάχη 20 με 25 λεπτά, θα υπάρχει επιπλέον χρόνος για την προετοιμασία.

Σαν επεισόδιο φαίνεται ότι θα είναι πιο κοντά στο "Hardhome", παρά στα επεισόδια "Blackwater" ή στο "The Watchers on the Wall"

Το Game of Thrones είχε μεγάλη επιτυχία με αυτό το είδος, όπου αντιμετωπίζει το πρώτο κομμάτι του επεισοδίου, με διάφορες ιστορίες, και αφιερώνει το τελικό τμήμα σε ένα συμβάν.

 Με την μάχη να γίνεται πιο σύντομα απ'ότι έχουμε συνηθίσει, το φινάλε θα έχει πιθανότατα ένα διαφορετικό αποκορύφωμα.


[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.