Η πρώτη επίσημη συνέντευξη για την 7η σεζόν του Game of Thrones!


Η πρώτη επίσημη συνέντευξη για την 7η σεζόν, έρχεται από ένα μέλος του καστ χάρη στο Entertainment Weekly και την Sophie Turner, που έχει το ρόλο της Sansa Stark.

Την τελευταία φορά που είδαμε την Sansa, καθόταν δίπλα στον ετεροθαλή αδελφό-ξάδελφό της, Jon Snow όταν ο ίδιος ανακηρύχθηκε βασιλιάς του Βορρά. Πώς, λοιπόν, θα είναι ο χαρακτήρα της, όταν θα επιστρέψει στο Winterfell αυτό το καλοκαίρι;

"Φαινομενικά θα έχει τον έλεγχο για πρώτη φορά και θα της ταιριάζει πραγματικά. Αλλά θα νιώθει επίσης όλο και πιο ανασφαλείς, γιατί υπάρχουν απειλές για την εξουσία που κατέχει", ανέφερε η Sophie.Αυτό δεν είναι το μόνο που προκαλεί έκπληξη. Το ερώτημα είναι, θα βρίσκεται ο Jon Snow στο πλευρό της για να κατευνάσει αυτές τις ανασφάλειες; Ή θα πέσει θύμα του Littlefinger, που όλοι γνωρίζουμε ότι θα ήθελε να εκμεταλλευτεί οποιαδήποτε κατάσταση.

"Αυτό που συνολικά με ενθουσιάζει για αυτή τη σεζόν είναι ότι οι βασικοί χαρακτήρες θα είναι μαζί και αισθάνομαι ότι τα πράγματα θα γίνουν πιο συναρπαστικά. Είναι πραγματικά υπέροχο και όλοι νιώθουν ότι θα γίνει κάτι μεγάλο."

Πολλά τα ερωτήματα που γεννιούνται και θα πρέπει να περιμένουμε μήνες για να μάθουμε τι θα γίνει.
Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.