Πιθανώς σημαντικά σκηνικά ετοιμάζονται στην Ισλανδία για την 7η season (PICS)Γνωρίζουμε εδώ και αρκετό καιρό πως η παραγωγή του Game Of Thrones σχεδιάζει να γυρίσει στην Ισλανδία για να κάνει γυρίσματα για την 7η season. Σε προηγούμενες season η χώρα χρησιμοποιούνταν κυρίως για τα γυρίσματα που αφορούσαν περιοχές πέρα από το Τείχος, που είναι πολύ παγωμένες και με πολύ χιόνι. Για τον λόγο αυτό και η παραγωγή θα επισκεφτεί την χώρα τον Ιανουάριο όπου και το χιόνι και το κρύο θα είναι αρκετό.


Τον Ιανουάριο του 2015 η θερμοκρασία στην πόλη του Reykjavík ήταν στους -3°C οπότε η παραγωγή ίσως στοχεύει για γυρίσματα ξανά για περιοχές πέρα από το Τείχος ή ακόμη και το ίδιο το Τείχος. Σύμφωνα με εικόνες από το Watchers on the Wall υπάρχουν πιθανά σκηνικά στην κοιλάδα Gjáin στα βόρεια της χώρας.
[warning title="ΠΡΟΣΟΧΗ" icon="exclamation-triangle"]
ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ SPOILERS
[/warning]
Όπως μπορείτε να δείτε και στις παρακάτω εικόνες έχει δημιουργηθεί ένα σκηνικό όπου υπάρχει ένα χώρισμα ανάμεσα σε πάγους. Σύμφωνα με το WOTW ένας ντόπιος βοσκός ισχυρίζεται μετά από ερώτηση που έκανε πως πρόκειται για σκηνικά που ετοιμάζονται για γυρίσματα του Game Of Thrones και δεν υπάρχει τίποτα επίσημο. Από την άλλη βέβαια κοιτώντας τις εικόνες μπορούμε να φανταστούμε αρκετές περιοχές πέρα από το Τείχος που να το διασχίζουν ανάμεσα οι πρωταγωνιστές μας. Βέβαια οι συγκεκριμένες εικόνες ίσως είναι και το ίδιο το Τείχος.

Σύμφωνα με προηγούμενα spoilers που κυκλοφόρησαν ο Jon Snow θα εμφανίσει στο Dragonpit έναν wight, πράγμα που σημαίνει πως για να τον πιάσει πρέπει να τον αναζητήσει ταξιδεύοντας σε μέρη πέρα από το Τείχος.

Βέβαια όπως προαναφέραμε δεν υπάρχουν ακόμα επιβεβαιωμένες πηγές εκτός από μία δήλωση του Ian Beattie που υποδυόταν τον Meryn Trant.


'' Σίγουρα ξέρω πως θα κάνουν γυρίσματα στην Ισλανδία για αυτή την season και θα ξεκινήσουν αργότερα από το συνηθισμένο καθώς σχεδιάζουν γυρίσματα και μέσα στα Χριστούγεννα που τα περισσότερα θα είναι στην Ισλανδία. Οπότε υποθέτω πως έρχεται μια μεγάλη ιστορία με τους White Walkers ''


Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι υπομονή για να δούμε αν όντως τα συγκεκριμένα σκηνικά ετοιμάζονται για την 7η season του Game Of Thrones
Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.