Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα για την 7η season σε περιοχές της Ισπανίας και της Βόρειας Ιρλανδίας

[warning title="ΠΡΟΣΟΧΗ" icon="exclamation-triangle"]
ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ SPOILERS ΑΠΟ ΤΑ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ
[/warning]Αρκετά γυρίσματα για την 7η season του Game Of Thrones έφτασαν στο τέλος τους, τουλάχιστον αυτές τις μέρες. Συγκεκριμένα τα γυρίσματα στις ισπανικές παραλίες - που κυκλοφόρησαν και οι περισσότερες εικόνες -  τελείωσαν και αρκετά μέλη του cast κατευθύνονται στην Σεβίλλη για την συνέχεια. Επίσης όπως βλέπουμε και από τις παρακάτω εικόνες τα γυρίσματα στην Οροσειρά Mourne της Βόρειας Ιρλανδίας έχουν τελειώσει και εκεί, καθώς η περιοχή καθαρίστηκε από τα σκηνικά και το ψεύτικο χιόνι.Σύμφωνα με το Irish Thrones η παραγωγή ίσως επιστρέψει για περισσότερα γυρίσματα όταν σε λίγες εβδομάδες στην περιοχή αναμένεται πραγματικό χιόνι.


Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον βέβαια παρουσιάστηκε στην Ισπανία. Ο Line producer Peter Welter μίλησε στην ιστοσελίδα El Diario Vasco για τον φανταστικό χρόνο που πέρασε στο Basque Country λέγοντας πως όλα κύλησαν ομαλά, αλλά θα προτιμούσε λίγο περισσότερη ιδιωτικότητα. Στα γυρίσματα υπήρχαν πάρα πολλοί ερασιτέχνες αλλά και επαγγελματίες φωτογράφοι που δημοσίευσαν αρκετές εικόνες από τα γυρίσματα στην παραλία Itzurun στην Zumaia.


'' Είναι κάτι που με ενοχλεί... Αν νομίζουν ότι κάνουν κάποια χάρη βγάζοντας και δημοσιοποιώντας στο Twitter εικόνες του Jon Snow που γυρίζει κάποια σκηνή, ας το σκεφτούν λίγο καλύτερα. Το μόνο που καταφέρνουν είναι να χαλούν την έκπληξη εκατομμυρίων ακόλουθων. ''


Σε μία απέλπιδα προσπάθεια της παραγωγής να ελέγξουν την περιοχή των γυρισμάτων, ήρθαν σε συμφωνία με ντόπιους ιδιοκτήτες γης ώστε να απαγορεύουν σε οποιονδήποτε τριγύρω να εισέρχεται στην γη τους. Βέβαια όπως αποδείχθηκε δεν είχε την ανάλογη επιτυχία. Μάλιστα το θέμα με τις εικόνες ξέφυγε τόσο πολύ που η παραγωγή αναγκάστηκε να γυρίζει σκηνές ανά διαστήματα και όχι όλες μαζί. Τέλος η παραγωγή δεν σταμάτησε εκεί καθώς σύμφωνα με τον Welter κάποιες σκηνές δεν θα γυριστούν στην συγκεκριμένη περιοχή για να προστατευτεί το σενάριο. Οι σκηνές αυτές θα γυριστούν τελικά στην Βόρεια Ιρλανδία.

Ότι προβλήματα και αν αντιμετώπισε η παραγωγή στην Zumaia τώρα πλέον είναι παρελθόν και το cast θα βρεθεί στην Σεβίλλη. Πριν το ταξίδι τους όμως αρκετοί από αυτούς βρέθηκαν στο Bilbao για να περάσουν καλά σε νυχτερινό αγγλικό club της πόλης. Ανάμεσά τους και οι Kit Harington, Emilia Clarke και η Nathalie Emannuel.


Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Game of Thrones Insider (@got_insider) στις


Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης gotseason7_news (@gotseason7_news) στις

Πριν την αναχώρησή τους από το Bilbao οι ηθοποιοί χάρισαν φωτογραφίες και αυτόγραφα σε όσους τυχερούς fans τους συνάντησανΜια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης gotseason7_news (@gotseason7_news) στις

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης gotseason7_news (@gotseason7_news) στις

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης gotseason7_news (@gotseason7_news) στις

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης gotseason7_news (@gotseason7_news) στις

Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης gotseason7_news (@gotseason7_news) στις


[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.