Τα γυρίσματα της 7ης σεζόν συνεχίζονται στην Ισπανία


Από την μικρή πόλη της Ζουμαίας στην Ισπανία είδαν το φως πολλές φωτογραφίες που αφορούν τις τοποθεσίες των χαρακτήρων


[warning title="ΠΡΟΣΟΧΗ" icon="exclamation-triangle"]
ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ SPOILERS
[/warning]
Τα γυρίσματα της παραγωγής ολοκληρώθηκαν στην παραλία Ιτζουρούν στην πόλη της Ζουμαίας, Ισπανία, τα οποία γίνονταν καιρό εκεί. Η The Daily Mail έδωσε κι άλλες φωτογραφίες στο κοινό, στις οποίες θα δούμε σημαντικούς χαρακτήρες σε τοποθεσίες κλειδιά.

Το πρώτο σετ φωτογραφιών απεικονίζει την ομάδα Ταργκέρυεν δηλαδή την Νταινέρυς, την Μισάντει, τον Βάρυς, τον Γκριζοσκώληκα, τον Τύριον και μερικούς Ασπίλωτους. Βλέπουμε την ομάδα να κατεβαίνει από πέτρινα σκαλιά με πολλές διαθέσεις όπως θα διαπιστώσετε και εσείς.
Ο Βάρυς και η Νταινέρυς πάντως φαίνεται να το διασκεδάζουν, ενώ ο Τύριον πάλι καθόλου μμμ περίεργο.

Σύμφωνα με τους Watchers on the Wall κατευθύνονται προς κάτι σπηλιές, οι οποίες βρίσκονται στο πλάι ενός γκρεμού κοντά σε αυτήν την τοποθεσία.Μάλιστα η συγκεκριμένη σπηλιά που απεικονίζεται παραπάνω δεν είναι καν σπηλιά, είναι απλώς μια είσοδος και δεν υπάρχει κάποιο τούνελ η σήραγγα από πίσω. Οπότε η παραγωγή θα την χρησιμοποιήσει σαν μία είσοδο σε κάτι. Μία πληροφορία που πρέπει να κρατήσουμε από αυτές τις φωτογραφίες είναι πως ο Jeremy Podeswa έχει παρατηρηθεί σε αυτές. Ο Podeswa για όσους δεν γνωρίζεται είναι ο άνθρωπος που θα σκηνοθετήσει την πρεμιέρα και το φινάλε της 7ης σεζόν. Οπότε αυτές οι φωτογραφίες παίζει να είναι από την άφιξη της Ντενέρυς στο Ντράγκονστοουν.

Επίσης έχουμε ακόμη δυο φωτογραφίες οι οποίες φαίνεται να δείχνουν τον Τζόρα Μόρμοντ ή τον κασκαντέρ του πάνω σε μία βάρκα και να κατευθύνεται προς το νησί.Είδαμε ήδη σε άλλο άρθρο κάποιες φωτογραφίες που δείχνουν τον Τζόρα να φεύγει από το Ντράγκονστοουν μαζί με τον Τζον, τον Γκέντρυ και τον Ντάβος οπότε είναι πάρα πολύ πιθανό αυτές οι φωτογραφίες να δείχνουν την άφιξη του Τζόρα στο Ντράγκοστοουν. Δυστυχώς δεν μπορούμε να καταλάβουμε αν έχει η δεν έχει ακόμη το Γκρέισκειλ. Τι νομίζετε εσείς?

[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.