Επίσκεψη σε σημαντικές τοποθεσίες για την 7η σεζόν[warning title="ΠΡΟΣΟΧΗ" icon="exclamation-triangle"]
ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ SPOILERS
[/warning]


Έχουμε κάτι πολύ ωραία σπόιλερ για την 7η σεζόν, αλλά πριν τα αναλύσουμε ας δούμε τι παίζει με τα γυρίσματα.

Στην Σεβίλλη τα γυρίσματα συνεχίζουν με μία μικρή καθυστέρηση λόγω βροχών, καθώς η παραγωγή ετοιμάζεται να γυρίσει την μεγάλη σκηνή μάχης στην Malpartida, συγκεκριμένα στο Barrueco de Arriba.


 Το El Periodico Extremadura μας δίνει μερικές ακριβείς ημερομηνίες για τα γυρίσματα. Γυρίσματα στην Malpartida θα ξεκινήσουν στις 19 Νοεμβρίου, ενώ πριν από αυτό η παραγωγή θα περάσει μερικές μέρες στο Trujillo Castle, που βρίσκεται όπως και η πρώτη στην περιοχή Caceres. Το κάστρο είναι αυτό που βλέπεται στην αρχή του άρθρου και τα γυρίσματα εκεί θα ξεκινήσουν στις 14 του μήνα.

Επίσης έχουμε πληροφορίες πως η μάχη που θα γυριστεί στην περιοχή θα είναι υψηλού επιπέδου, καθώς η παραγωγή θα κάτσει εκεί για πολλές βδομάδες και η ίδια η σκηνή θα περιλαμβάνει 500 κομπάρσους, 100 άλογα και πολλές βάρκες. Η ομάδα προετοιμασίας βρίσκεται ήδη εκεί και όπως θα δείτε από φωτογραφίες έχουν φέρει μαζί τους μια μηχανή καπνού, η οποία χρειάζεται σε κάθε μάχη μεσαιωνικού τύπου.Μέχρι στιγμής στην περιοχή έχουμε δει δύο ηθοποιούς που λογικά θα συμμετέχουν στην μάχη. Ο Jerome Flynn (Μπρόν)...


και ο James Faulkner (Ράντυλ Τάρλυ).


Μάλιστα ο Faulkner μας έκανε και την χάρη να ανεβάσει μια φωτογραφία με τον ίδιο να ιππεύει, μμμ μήπως πρόκειται για προ οικονομία.


 Με αυτούς τους δύο επί σκηνής είναι πολύ πιθανόν να δούμε Λάννιστερ-Τάρλυ σύγκρουση. Κάποιες πηγές αναφέρουν ότι πρόκειται για ενέδρα και όχι μάχη, η οποία θα πάρει μέρος κοντά σε ένα κάστρο. Φυσικά τίποτα από αυτά δεν είναι επιβεβαιωμένο.

Το Watchers on the Wall μας δίνει μία ιδέα για το ποιο κάστρο στην σειρά θα μπορεί να είναι αυτό που θα συμμετέχει στην σκηνή. Σύμφωνα με αυτούς η σεζόν 7 θα μας πάει σε δύο πολύ συζητημένα κάστρα και περιοχές που δεν έχουμε ξαναδεί στην σειρά. Το πρώτο είναι το Χάιγκαρντεν, θέση του οίκου Ταιρέλ. Μπορεί το Χάιγκαρντεν να είναι το κάστρο, που θα βρίσκεται στο πλαίσιο αυτής της φημολογούμενης ενέδρας ή μάχης. Πάντως με τους Λάννιστερ σε σύγκρουση με τους Ταιρέλ και με τον Ράντυλ εκεί, ο οποίος είναι σύμμαχος των δεύτερων, φαίνεται αρκετά πιθανή αυτή η υπόθεση.

Τώρα το κάστρο αυτό μπορεί να είναι είτε το Trujillo Castle που βλέπετε στην αρχή του άρθρου, είτε το Castillo de Almodovar del Rio, στο οποίο θα βρίσκετε σε λίγο καιρό η παραγωγή για γυρίσματα. Εμένα και τα δύο μου φαίνονται ιδανικά για να παραστήσουν το Χάιγκαρντεν.


Ορίστε και το Castillo de Almodovar del Rio για σύγκριση.

Το Watchers μίλησε για δύο τοποθεσίες όπως ανέφερα πιο πριν. Η δεύτερη είναι το Κάστερλι Ροκ, θέση του οίκου Λάννιστερ. Τώρα τι θα παιχτεί εκεί δύσκολο να γνωρίζουμε χωρίς πληροφορίες. Όλον αυτόν τον καιρό πάντως που ακούμε από χαρακτήρες για αυτό θα είναι πολύ ωραία εμπειρία να το δούμε και εμείς.
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.