8 Νοεμβρίου ξεκινούν τα γυρίσματα στα Βασιλικά Ναυπηγεία


Μεθαύριο ξεκινούν τα γυρίσματα στα οχυρωμένα Βασιλικά Ναυπηγεία[warning title="ΠΡΟΣΟΧΗ" icon="exclamation-triangle"]
ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ SPOILERS
[/warning]

Η πόλη της Σεβίλης συνεχίζει να παρέχει αυστηρά μέτρα ασφαλείας σε τοποθεσίες που πραγματοποιούνται τα γυρίσματα της σειράς, καθώς επικρατεί ένα κλίμα σύγχυσης, λόγω της παρουσίας των πολλών ηθοποιών στην πόλη. Οι φαν προσπαθούν με νύχια και με δόντια να ανακαλύψουν τι συμβαίνει σε αυτές τις "κλειδωμένες" για το κοινό τοποθεσίες. Φυσικά οι περισσότεροι το ξέραμε ότι θα γινόταν αυτό στα ερείπια της Ιτάλικα, που έχει και υπόγειες τοποθεσίες. Η παραγωγή μάλιστα πήρε την πρωτοβουλία και τοποθέτησε φράκτες και οροφή για να εμποδίσει ανεπιθύμητα βλέμματα. Αυτό όμως δεν εμποδίζει το κοινό από το να μαζεύεται τριγύρω και να βγάζει φωτογραφίες.


Σύμφωνα με το ABCSeville ούτε στα Βασιλικά Ναυπηγεία δεν θα είναι εύκολο για το κοινό να αποσπάσει φωτογραφίες ή πλάνα, καθώς η τοποθεσία αυτή είναι σαν κατακόμβη και μπορεί άνετα να σφραγιστεί, ώστε να εμποδίσει ανεπιθύμητο κόσμο. Η παραγωγή πάλι απαίτησε να αυξηθούν τα μέτρα ασφαλείας και σε αυτήν τοποθεσία, ζητώντας να κλείσουν οι κήποι του Teatro de la Maestranza, οι οποίοι βρίσκονται πολύ κοντά στα Βασιλικά Ναυπηγεία. Όπως καταλαβαίνετε η παραγωγή κάνει ότι περνάει από το χέρι της για να ασφαλίσει πλήρως τις τοποθεσίες τις. Η παραγωγή ξεκινάει γυρίσματα στα Ναυπηγεία στις 8 του μήνα και τελειώνει στις 11.

Και ενώ γίνονται όλα αυτά οι ηθοποιοί συνεχίζουν να εντοπίζονται σε διάφορα σημεία της πόλης από φαν, οι οποίοι δεν χορταίνουν να τους φωτογραφίζουν. Ο Kit Harington συχνό θύμα του φωτογραφικού φακού.[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.