Επιστροφή χαρακτήρα στην σειρά μετά απο δύο χρόνια


Καθώς οι ηθοποιοί της σειράς καταφθάνουν στην Σεβίλλη για τα γυρίσματα μάθαμε και για έναν χαρακτήρα που δεν περιμέναμε να τον δούμε[warning title="ΠΡΟΣΟΧΗ" icon="exclamation-triangle"]
ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ SPOILERS
[/warning]


Τώρα που τελειώσαν τα γυρίσματα στις παραλίες της Ισπανίας όλοι οι ηθοποιοί κατευθύνονται προς Σεβίλλη για να συνεχίσουν τα γυρίσματα. Ανάμεσα σε αυτούς είναι ο  Nicolaj Coster-Waldau, από τον οποίο δεν είδαμε πολλά μέχρι στιγμής. Ο ηθοποιός με χαρά και όρεξη ξεκίνησε να βγάζει φωτογραφίες με τους φαν της σειράς.Προφανώς η Σεβίλλη θα χρησιμοποιηθεί για το King's Landing και είναι λογικό ο Τζέιμι να βρίσκεται εκεί, αλλά έφερε μαζί του και κάτι φίλους όπως την Gwendoline Christie και


 ...τον Pilou Asbaek (Euron Greyjoy).


Επίσης στην έχουν παρατηρηθεί στην πόλη της Ισπανίας οι Kit Harington (Jon Snow), Alfie Allen (Theon Greyjoy), Emilia Clarke (Daenerys Targaryen), Nathalie Emmanuel (Missandei), Liam Cunningham (Davos Seaworth), Conleth Hill (Varys), Peter Dinklage (Tyrion Lannister) και ο Iain Glen (Jorah).

Μάλιστα το Watchers on the Wall αναφέρει πως ο  Anton Lesser (Qyburn) και ο Hafþór Júlíus Björnsson (Gregor “The Mountain” Clegane) θα κάνουν γυρίσματα στα ερείπια της Ιτάλικα και στα βασιλικά ναυπηγεία.

Μιλάμε για πολύ κόσμο μαζεμένο στην Σεβίλλη. Η μόνη που λείπει από αυτήν την λίστα είναι η Lena Headey (Cersei Lannister), αλλά για να έχουν μαζευτεί όλοι αυτοί δεν θα αργήσει να φανεί και η Βασίλισσα του King's Landing.

Ο χαρακτήρας που ανέφερα πως γυρνάει μετά από δύο χρόνια απουσίας στην συγκεκριμένη τοποθεσία είναι ο Tycho Nestoris (Mark Gatiss). Μπορεί να μην είναι μεγάλος χαρακτήρας στην σειρά αλλά η επιστροφή του είναι άκρως σημαντική. Αν θυμάστε αυτός ήταν ο εκπρόσωπος της Σιδηράς Τράπεζας που έδωσε λεφτά στον Στάννις Μπαράθηον και συναντήθηκε με τον Μέις Ταιρέλ για να συζητήσουν τον χρέος του στέμματος προς την Τράπεζα.


Σύμφωνα με τους Watchers ο Tycho θα ταξιδέψει στο King's Landing για να ενημερώσει την Σέρσει πως ήρθε η ώρα για το Στέμμα να πληρώσει το χρέος του προς την Σιδηρά Τράπεζα. Η σειρά για καιρό τώρα προσπαθεί να τονίσει την σημαντικότητα αυτού του χρέους, από τότε που ο Τάιγουιν είπε στην Σέρσει πως τα χρυσωρυχεία τους είχαν αδειάσει, οπότε η Σέρσει μπορεί να προσθέσει και αυτό το πρόβλημα στην ήδη υπάρχουσα μεγάλη λίστα προβλημάτων της.
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.