Παρατείνονται τα γυρίσματα στην Ιτάλικα


Θα αργήσουν λίγο να φύγουν από εκεί

[warning title="ΠΡΟΣΟΧΗ" icon="exclamation-triangle"]
ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ SPOILERS
[/warning]


Η παραγωγή του GoT συνεχίζει να βρίσκεται στην Σεβίλλη για τα γυρίσματα της 7ης σεζόν, όπου οι περισσότεροι από τους ηθοποιούς είναι αμπαρωμένοι στα Βασιλικά Ναυπηγεία. Γυρίζουν στο εσωτερικό της τοποθεσίας οπότε οι φωτογραφίες είναι δυσκολάκι.


Η τοποθεσία είναι το ίδιο οχυρωμένη όπως και τα ερείπια στην Ιτάλικα. Από ότι φαίνεται όμως κάποιοι θα έχουν την δυνατότητα να ξαναπροσπαθήσουν να καταγράψουν το τι γίνεται εκεί κάτω, καθώς η παραγωγή παρέτεινε την παραμονή της στην τοποθεσία κατά 5 μέρες, λόγω βροχών που προέκυψαν το Σάββατο και εμπόδισαν τα γυρίσματα. Για αυτό βλέπουμε ακόμη κινητικότητα και δράση στην Σεβίλλη από τους ηθοποιούς.Αυτό λογικά σημαίνει πως θα υπάρξει και μία καθυστέρηση με τα γυρίσματα στα Βασιλικά Ναυπηγεία, καθώς και οι δύο τοποθεσίες αποτελούν το Ντράγκονπιτ. Από την στιγμή που οι δύο τοποθεσίες είναι το ίδιο μέρος συμπεραίνουμε, πως θα συμμετέχουν πάνω-κάτω οι ίδιοι ηθοποιοί. Επίσης τα γυρίσματα στα Ναυπηγεία θα κρατήσουν λιγότερο από ότι στα ερείπια στην Ιτάλικα.

Εντωμεταξύ οι ηθοποιοί βολτάρουν ανέμελα και απολαμβάνουν την πόλη της Σεβίλης βρίσκοντας μια χούφτα οπαδών σε κάθε γωνία. Η Emilia Clarke (Νταινέρυς) ειδικά δείχνει να το διασκεδάζει πολύ.
Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης gotseason7_news (@gotseason7_news) στις

Δεν είναι η μόνη όμως, ο  Liam Cunningham (Ντάβος), Gwendoline Christie (Μπρίενν), και Kit Harington (Τζον) επίσης χαίρονται όταν βλέπουν κόσμο και σπεύδουν να τον χαιρετίσουν.


Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης gotseason7_news (@gotseason7_news) στις

 Αλλού η παραγωγή ετοιμάζεται να γυρίσει στο Castillo de Almodovar del Rio και μετά θα μεταφερθεί στο Caceres για την μεγάλη σκηνή μάχης.
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.