Μεγάλη αποχώρηση από την Σεβίλλη


Η μητέρα των δράκων εγκαταλείπει την Σεβίλλη

[warning title="ΠΡΟΣΟΧΗ" icon="exclamation-triangle"]
ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ SPOILERS
[/warning]


Μετά από μεγάλη διαμονή στην Σεβίλλη με γυρίσματα μέσα και έξω από την πόλη, ήρθε η ώρα της Νταινέρυς να φύγει. Η μόνη σημαντική ηθοποιός που έφυγε από την τοποθεσία, η Emilia Clarke εντοπίστηκε στο αεροδρόμιο να φεύγει με άγνωστο όμως προορισμό.


Από όσο ξέρουμε η ηθοποιός είναι η μόνη που αποχώρησε από την τοποθεσία, ενώ οι υπόλοιποι που είναι και πολλοί παρέμειναν. Τα γυρίσματα στα ερείπια της Ιτάλικα τελείωσαν, αλλά τα γυρίσματα στα Βασιλικά Ναυπηγεία ακόμη τρέχουν.Προφανώς η Νταινέρυς δεν χρειάζεται για τα γυρίσματα που επακολουθούν.

Και τώρα μερικά σπόιλερς, οπότε συνεχίζετε με δική σας ευθύνη.

Έχουμε ξαναπεί ότι τα ερείπια της Ιτάλικα και τα Βασιλικά Ναυπηγεία στέκουν για το Ντράγκονπιτ του King's Landing, οπότε με βάση τους ηθοποιούς που μαζεύτηκαν και έκαναν γυρίσματα εκεί όπως ο Kit Harington (Τζον Σνόου), Lena Headey (Σέρσει Λάννιστερ), Rory McCann (το Λαγωνικό ή Σκυλί), και την ίδια την Emilia Clarke φαίνεται πως πρόκειται για μια μεγάλη συνάντηση μεταξύ των βασικών παικτών της σειράς. Η Νταινέρυς από την στιγμή που έφυγε και οι άλλοι έμειναν μπορεί να σημαίνει πως δεν θα συμμετέχει σε όλη την συνάντηση ή ότι θα υπάρξει και συνάντηση χωρίς αυτήν.

 Πέρα από αυτά η μόνη ερώτηση είναι που θα κατευθυνθεί η ηθοποιός μετά? Το πιο πιθανό σημείο για την ηθοποιό είναι κοντά στην Malpartida, όπου η παραγωγή ετοιμάζεται για σκηνή μάχης.


Φήμες λένε πως η μάχη αυτή θα περιλαμβάνει τουλάχιστον έναν δράκο. Όπως βλέπετε έχουν μια μηχανή καπνού μαζί τους. Όπου υπάρχει καπνός υπάρχει φωτιά, όπου υπάρχει φωτιά υπάρχει δράκος και όπου υπάρχει δράκος υπάρχει και Νταινέρυς (τρομερό συμπέρασμα).

Για την ώρα στην τοποθεσία βρίσκονται μόνο οι Jerome Flynn (Μπρον) και James Faulkner (Ράντυλ Τάρλυ), αλλά αν εμφανιστεί η Emilia Clarke ή κανένας άλλος θα το μάθουμε σίγουρα.[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.