Ένα χιονισμένο τοπίο στον Βορρά


Φωτογραφίες από Βόρεια

[warning title="ΠΡΟΣΟΧΗ" icon="exclamation-triangle"]
ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ SPOILERS
[/warning]Η παραγωγή αυτήν την πηγαίνει με τα χίλια για τα γυρίσματα της 7ης σεζόν. Η μεγαλύτερη προσοχή της αυτήν την στιγμή είναι στην περιοχή Caceres της Ισπανία, όπου έχει δύο κάστρα (Castillo de Almodovar del Rio και Trujillo Castle) και μία μεγάλη σκηνή μάχης στην Malpartida. Αλλά υπάρχει δραστηριότητα και στον Βορρά κοντά στο Μπέλφαστ, που είναι και το σημείο αναφοράς. Συγκεκριμένα το Watchers on the Wall έχει ανεβάσει φωτογραφίες με ένα καινούργιο σκηνικό να στήνεται στο λατομείο "λόφος του λύκου" στην περιοχή Άντριμ, που βρίσκεται κοντά στο αρχηγείο της σειράς.


Η παραγωγή έχει καλύψει το τοπίο με ψεύτικο χιόνι και έχει στήσει μια πράσινη οθόνη μπροστά από ένα παχύ κάλυμμα. Αυτό θα μπορούσε να είναι μία τοποθεσία στον Βορρά από την στιγμή που ο χειμώνας έχει έρθει, αλλά δεν είναι. Αυτή η τοποθεσία τοποθετείται πέρα από το Τείχος και χάρις σε κάτι σπόιλερς που κυκλοφορούν ξέρουμε ότι ο Τζον Σνόου θα φέρει ένα Γουάιτ νότια του Τείχους, οπότε η λογική λέει πως πρώτα θα πρέπει να αιχμαλωτίσει ένα. Για να γίνει αυτό πρέπει να ταξιδέψει πέρα από το Τείχος, να εντοπίσει ένα και να το αιχμαλωτίσει. Πιθανόν αυτή να είναι η τοποθεσία που θα γίνει το σκηνικό.


Αυτή η φωτογραφία μας δείχνει τι υπάρχει πίσω από την πράσινη οθόνη. Πρόκειται για μία παγωμένη λίμνη, η οποία μπορεί να σημαίνει κάτι σε αυτούς που έχουν διαβάσει συγκεκριμένες διαρροές της 7ης σεζόν. Για την ώρα δεν πραγματοποιούνται γυρίσματα στην περιοχή, καθώς η προετοιμασία δεν έχει τελειώσει ακόμη.
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.