Σπόιλερς, σπόιλερς παντού[warning title="ΠΡΟΣΟΧΗ" icon="exclamation-triangle"]
ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ SPOILERS
[/warning]Από ότι καταλάβατε αυτό που θα διαβάσετε είναι άκρως τύπου σπόιλερ, οπότε συνεχίζετε με δική σας ευθύνη.

Πριν από λίγο καιρό έσκασε μία βόμβα σπόιλερ στο ίντερνετ, που υποστήριζε πως ήταν το σενάριο της 7ης σεζόν για το GoT. Μέχρι στιγμής πολλοί έχουν υποστηρίξει πως δεν ήταν πράγματι το αληθινό σενάριο, αλλά μία σειρά βάσιμων υποθέσεων. Αυτό όμως μπορεί να μην ισχύει πια.

Ένα από αυτά τα σπόιλερ έλεγε πως ο Τζόν Σνόου, η Νταινέρυς Ταργκέρυεν και η Σέρσει Λάννιστερ με πολλούς άλλους θα συναντηθούν στο Ντράγκονπιτ για να συζητήσουν για την εισβολή των Γουάιτ Γουόκερς. Οι Watchers on the Wall και το Winter is Coming έχουν δηλώσει πως όλοι αυτοί οι ηθοποιοί έχουν γυρίσει μία σκηνή στα ερείπια της Ιτάλικα.

Εκτός από αυτούς και άλλοι πολλοί ηθοποιοί παρέστησαν σε αυτήν την σκηνή όπως ο Conleth Hill (Varys), Iain Glen (Jorah), Hafþór Júlíus Björnsson (Gregor Clegane) κ.α. Σύμφωνα με κάποιες αναφορές ο σκοπός της συγκεκριμένης σκηνής είναι να δούν για πρώτη φορά η Σέρσει με την Νταινέρυς ένα Γουάιτ από κοντά. Όλο αυτό με σκοπό να αποδείξει ο Τζόν στους υπόλοιπους ότι η απειλή των Γουάιτ Γουόκερς είναι αληθινή και όχι κουραφέξαλα των Βόρειων.


[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.