Πρώτη άφιξη ηθοποιού για την σκηνή μάχης στο Cáceres


Ηθοποιός της 6ης σεζόν φτάνει πρώτος στο Caceres για μεγάλη σκηνή μάχης

[warning title="ΠΡΟΣΟΧΗ" icon="exclamation-triangle"]
ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ SPOILERS
[/warning]

 Αν και τα γυρίσματα στην τοποθεσία δεν ξεκινούν για 10 μέρες ακόμη, ήδη έφτασε ο πρώτος ηθοποιός και είναι κάποιος που δεν είχαμε γνωρίσει μέχρι την 6η σεζόν. Έχουμε ήδη αναφέρει, πως η παραγωγή ξεκίνησε προετοιμασία στην περιοχή το περασμένο σαββατοκύριακο και προφανώς την προετοιμάζουν για μάχη, που θα περιέχει άλογα, πλοία και πολλούς κομπάρσους. Κρατήσεις για τους συμμετέχοντες έχουν γίνει για τις 14 του μήνα, αλλά η Los Siete Reinos αναφέρει πως ένας σημαντικός χαρακτήρας βρίσκεται στην πόλη.

Ακολουθούν σπόιλερς γιατί στην περιοχή βρίσκεται ο James Faulkner, ο αγαπημένος όλων Ράντυλ Τάρλυ, πατέρας του Σάμγουελ Τάρλυ και άρχοντας του Χόρν Χιλ. Ο ξενοφοβικός, μισογύνης και φανατικός ενάντια των Γουάλντινγκς Ράντυλ βρίσκεται επί σκηνής.


Τον βλέπουμε στην παραπάνω φωτογραφία να βρίσκεται για κάποιο λόγο στον οδοντίατρο, αλλά μία ρεσεψιονίστ αναγνώρισε το μέρος και στον προσωπικό λογαριασμό της στο τουίτερ επιβεβαίωσε πως αυτή η κλινική βρίσκεται στο Caceres.

Στοιχεία που δείχνουν ότι ο ηθοποιός βρίσκεται εκεί για λογαριασμό του GoT αποτελεί η εξής φωτογραφία, που τον δείχνει με ένα άλογο και τον ίδιο να αποκαλείται Ράντυλ.


Θυμηθείτε ότι ο Ράντυλ είναι σύμμαχος των Ταιρέλ, οι οποίοι αυτήν την στιγμή είναι σε πόλεμο με τους Λάννιστερ και μαντέψτε ποιος άλλος βρίσκεται επί σκηνής


 Ω, ναι ο επίσης αγαπημένος μισθοφόρος όλων Jerome Flynn (Μπρόν), ο οποίος τυγχάνει να είναι σύμμαχος των Λάννιστερ και το δεξί χέρι του Τζέιμι Λάννιστερ, άρχοντα του Κάστερλι Ροκ και ηγέτη του στρατού των Λάννιστερ. Έλα να ετοιμαζόμαστε για Λάννιστερ-Ταιρέλ αναμέτρηση.


[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.