Η παραγωγή επισκέπτεται τοποθεσίες στην πόλη του Caceres[warning title="ΠΡΟΣΟΧΗ" icon="exclamation-triangle"]
ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ SPOILERS
[/warning]Με τα γυρίσματα στο Las Brenas να ολοκληρώνονται η ομάδα προετοιμασίας κατευθύνθηκε στην παλιά πόλη του Caceres , όπου θα ξεκινήσουν γυρίσματα σύντομα. Σύμφωνα με το Hoy η παραγωγή επισκέφτηκε δύο τοποθεσίες, την Plaza de Santa Maria και το Arco de la Estrella.

Ακριβώς που θα πάρουν μέρος τα γυρίσματα δεν έχει εξακριβωθεί, εκτός από την Plaza de las Veletas, όπου ανακοινώθηκε ότι θα μείνει κλειστή από 12 Δεκεμβρίου μέχρι 14 του ίδιου μήνα. Αν και έχουμε μόνο αυτήν την τοποθεσία και ημερομηνία για σιγουράκια, φήμες λένε ότι η παραγωγή θα κάνει γυρίσματα στην παλιά πόλη από τις 7 Δεκεμβρίου και μετά. Μπορεί να γυρίσουν κάποια σημεία για βάση ενός κτηρίου ή τοποθεσίας όπως έγινε με την γέφυρα στην Cordoba που παράστησε την γέφυρα του Βολάντις, μέχρι ένα σημείο τουλάχιστον.


Στην Plaza de Santa Maria η ομάδα προετοιμασίας ζήτησε να ανέβει σε διπλανά κτήρια για να συζητήσει υψηλές γωνίες που θα κοιτάζουν κάτω στην πλατεία.


Πάντως στους περισσότερους φαίνεται για Κινγκς Λάντινγκ, ειδικά με την Σέρσει και τον Τζέιμι στην πόλη λογικά θα δούμε κάνα δύο σκηνές μέσα στον χώρο της πόλης. Αν και δεν νομίζω η Σέρσει να φεύγει από το Κόκκινο Κάστρο για βόλτες, εκτός και αν την αναγκάσει κανείς, πάλι.

Τώρα η παραγωγή έχει τα γυρίσματα στο los Barruecos (Malpartida), όπου και θα παραμείνει για τουλάχιστον 22 μέρες για να γυρίσει την σκηνή μάχης. Ο Nikolaj Coster-Waldau (Τζέιμι Λάννιστερ) είναι πολύ πιθανόν να πάρει μέρος στην μάχη, οπότε είναι ήδη εκεί.

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης JesusLM5 (@jesuslom5) στις

Επίσης λογικό είναι να βρίσκεται εκεί και ο James Faulkner (Ράντυλ Τάρλυ), καθώς θα παίξει ρόλο στην σύγκρουση Ταιρέλ-Λάννιστερ. Η έκπληξη της υπόθεσης είναι ότι βρίσκεται εκεί ο Jacob Anderson (Γκριζοσκώληκας). Αν και εντοπίστηκε στα γυρίσματα του Castillo de Almodovar del Rio δεν περιμέναμε να τον δούμε στην μάχη της Malpartida. Αυτό βέβαια μόνο και μόνο από την πληροφορία ότι βρίσκεται εκεί, αλλά ποτέ δεν ξέρεις.
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.