Ξεκίνησε προετοιμασία στο Castillo de Almodóvar del Rio


Ας εξετάσουμε και μία άλλη τοποθεσία εκτός της Σεβίλης


[warning title="ΠΡΟΣΟΧΗ" icon="exclamation-triangle"]
ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ SPOILERS
[/warning]
Ενώ τα μάτια όλων βρίσκονται στραμμένα στην Σεβίλλη και στα γυρίσματα που παίρνουν θέση εκεί η παραγωγή του GoT εισέβαλε κρυφά στο Castillo de Almodóvar. Η εισβολή αυτή έγινε μέσα στο σαββατοκύριακο, με απώτερο σκοπό να μεταμορφωθεί το κάστρο σε κάτι πιο Γουέστερος στυλ.

Η ασφάλεια γύρω από το κάστρο εννοείται πως είναι σφιχτή, οπότε αυτοί που ελπίζουν να εισβάλουν για να δουν κάτι είναι πολύ άτυχοι. Το ίδιο ισχύει και για τις εφημερίδες. Ακόμη δεν ξέρουμε καν ποιοι ηθοποιοί θα γυρίσουν σκηνή εδώ και γενικώς δεν υπάρχουν πολλές πληροφορίες για την συγκεκριμένη τοποθεσία, μόνο λιγοστές φήμες. Μία από αυτές τις φήμες είναι πως η τοποθεσία αυτή θα αποτελέσει το κάστρο του Χάιγκαρντεν, θέση του οίκου Ταιρέλ. Η μόνη βάσιμη πληροφορία που έχουμε για αυτό το μέρος είναι πως θα μείνει κλειστό μέχρι τις 16 του μήνα, οπότε περιμένουμε να σκάσει μύτη κανένας ηθοποιός μέχρι τότε. Οι ντόπιοι της περιοχής αυτήν την στιγμή βρίσκονται σε αναμονή και περιμένουν να δουν τι θα γίνει, όπως και όλοι υπόλοιποι δηλαδή. Ένα μικρό στοιχείο που ρίχνει λίγο φως στην κατάσταση είναι, πως την τελευταία φορά που η παραγωγή στράφηκε σε κάστρο τέτοιας φύσης ήταν όταν γυρίστηκε η επιστροφή του Σαμ Τάρλυ στην οικογένεια του στην 6η σεζόν. Εκείνο το κάστρο ήταν το Castell de Santa Florentina, που πήρε την θέση του Χορν Χιλ (θέση οίκου Τάρλυ) για την σειρά. Να σας θυμίσω πως το Χορν Χιλ βρίσκεται όπως και το Χάιγκαρντεν στο βασίλειο του Ριτς (Reach), μία περιοχή που χαρακτηρίζεται από βλάστηση, λουλούδια και γενικώς άνοιξη σε σχέση με τα περισσότερα κάστρα του Βορρά, που έχουμε δει στην σειρά που τα χαρακτηρίζει το χιόνι και το κρύο. Σύμφωνα με όλα αυτά λοιπόν υποθέτουμε πως είναι το Χάιγκαρντεν.
 


Ελπίζουμε σύντομα να εμφανιστεί κάποιος από τους ηθοποιούς για να καταλάβουμε σε ποιο μέρος του Γουέστερος βρισκόμαστε και τι ακριβώς σκηνή θα γυριστεί εδώ.
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.