Τρέχουν τα γυρίσματα στο Castillo de Almodovar del Rio


Γυρίσματα στο Castillo και κόκκινα λάβαρα ανεμίζουν στο Trujillo

[warning title="ΠΡΟΣΟΧΗ" icon="exclamation-triangle"]
ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ SPOILERS
[/warning]


Τα γυρίσματα στο Castillo de Almodovar ξεκίνησαν προχθές, αλλά από ότι φαίνεται δεν θα έχουμε και πολλά να δούμε, καθώς η ασφάλεια είναι αδιαπέραστη. Το πρωί της έναρξης των γυρισμάτων οι τοπικές εφημερίδες και οι φαν έσπευσαν στο κάστρο για να προσπαθήσουν να αποθανατίσουν σκηνικά, ηθοποιούς, ιστορίες αλλά μάταια. Το μόνο που κατάφεραν να αποσπάσουν ήταν φωτογραφίες με τα φορτηγά της παραγωγής έξω από το κάστρο.Πολλοί έχουν υποθέσει ότι το Castillo θα στέκει για το Κάστερλι Ροκ και η εξής χθεσινή άρση της σημαίας απλώς τους επιβεβαίωσε.


Να σημειωθεί ότι δεν υπήρξαν τίποτα επεισόδια και εισβολές από πλευρά κοινού, γεγονός για το οποίο η παραγωγή είναι ευγνώμων.

Παρόλο την ισχυρή ασφάλεια του κάστρου το Diario Cordoba κατάφερε να τραβήξει μερικές καλές φωτογραφίες για σχολιασμό.


Βλέπουμε εδώ μερικούς στρατιώτες Ταιρέλ, οι οποίοι δεν φαίνονται και στα καλύτερα τους...


...από την άλλη βλέπουμε μερικούς Λάννιστερ στρατιώτες, οι οποίοι φαίνονται πολύ καλύτερα από τους πρώτους.

Επίσης ο Nikolaj Coster-Waldau (Τζέιμι Λάννιστερ) εντοπίστηκε χθες στο σετ.


Πάμε τώρα στο άλλο κάστρο, όπου τρέχουν και εκεί τα γυρίσματα. Στο Trujillo Castle η ασφάλεια είναι το ίδιο σφιχτή με το Castillo.


Υπάρχει πάντως μία φωτογραφία από εκεί η οποία μας οδηγεί σε υποθέσεις.


Ναι κυρίες και κύριοι ακόμη μία σημαία Λάννιστερ ανεμίζει στο Trujillo Castle, όπως και στο Castillo de Almodovar. Τώρα αυτό μπορεί να σημαίνει δύο πράγματα, είτε το Trujillo είναι το Καστερλι Ροκ, είτε είναι το κατακτημένο από τους Λάννιστερ Χάιγκαρντεν (Οίκος Ταιρέλ).

Εντωμεταξύ στην Malpartida de Caceres συνεχίζεται η προετοιμασία για την μεγάλη μάχη. Οι κρατήσεις για την πλειοψηφία του καστ αναμένονται από μέρα σε μέρα, οπότε λογικά αύριο, μεθαύριο θα έχουμε και τις αφίξεις των υπόλοιπων ηθοποιών στην περιοχή.Τέλος να αναφέρουμε την μόδα που κάνει πάταγο τώρα τελευταία στην περιοχή.

Όλοι βρίσκουν αυτόν τον James Faulkner (Ράντυλ Τάρλυ) τελοσπάντων και του ζητούν να τους ξεφτιλίσει αυτοπροσώπως γιατί βίτσια είναι αυτά.

[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.